PLAY 3 WIT/ROZE

PLAY 3 WIT/ROZE

REF: 8400168

Ontworpen om kinderen van 4 tot 6 jaar (van 95 cm tot 1,15 m groot) het steppen in alle veiligheid te laten ontdekken. Lichte, veilige en stevige step! Ideaal om het steppen op 2 wielen te ontdekken.

Kenmerken:

GEBRUIKSGEMAK: Eenvoudig en snel in elkaar gezet
Afstelbaar stuur
Handvatten speciaal voor de kinderhand gemaakt

 

 

TECHNISCHE INFORMATIE EN ONDERHOUD

HOE MIJN STEP OPBERGEN?
houder

Binnen: De meest eenvoudige oplossing is om op elke stap van je route een plaats te zoeken (of er thuis een te maken): thuis, op het werk of bij je vrienden. Je kunt je step tegen een muur zetten, achter een deur, onder een bureau, of zelfs in een opbergruimte (kofferbak, kast), wat extra eenvoudig is als je een opvouwbare step hebt gekocht. In een tas/hoes: Als je een vouwstep hebt, is het nog eenvoudiger om je step, dan nog maar half zo groot, op te bergen. Je opgevouwen step neem je heel gemakkelijk overal mee naartoe, onder de arm, in een tas of in een transporthoes. Op een houder: Hiervoor geldt hetzelfde als bij het steppen over de stoep: als je dan toch plek inneemt, doe het dan op een originele manier en met stijl! Je kunt je step op een speciaal daarvoor gemaakte houder vastmaken: op de grond, waar je het wiel van je step verticaal blokkeert; of in de hoogte, met een muurbevestiging, zoals je ook voor fietsen hebt.

HOE HOUD IK MIJN STEP IN GOEDE STAAT?
onderhoud

Spaar je remmen Herhaald gebruik van je rem kan je achterwiel snel doen verslijten, waardoor hij zijn ronde vorm kan verliezen en op bepaalde plaatsen kan afvlakken. Om dit te voorkomen zet je bij voorkeur je voet op de grond om te stoppen. Heb je de rem echt nodig, druk hem dan zachtjes in (zo rem je trager, maar spaar je je wiel). Vermijd water en vuil Als je door water rijdt, zullen de lagers aan de binnenkant van je wielen sneller verslijten. Een ander probleem is dat de antislipstrook op je voetplank zijn grip zal verliezen en je uit evenwicht raakt. De oplossing is heel eenvoudig: step altijd op droog asfalt en vermijd waterplassen, zand en aarde zoveel mogelijk. Netheid is de basis Je step schoon en netjes houden is de meest eenvoudige en efficiënte manier om je step te onderhouden. Even een doekje over de lagers en de vuile onderdelen halen (wielen, balhoofd, antislipstrook, enzovoort) is altijd welkom. Met deze eenvoudige handeling voorkom je dat het vuil zich ophoopt en uiteindelijk de goede werking van die onderdelen ondermijnt.    

WAT ZIJN DE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN VOOR DEZE STEP?

  Deze step is ontworpen voor kinderen die hun evenwichtsgevoel op 2 wielen willen oefenen.
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar, of die nog nooit op een step hebben gestaan.
Neem de tijd om je kind te begeleiden en de basistechnieken aan te leren.
LET OP: draag altijd bescherming (helm, kniebeschermers, elleboogbeschermers).

RESERVEONDERDELEN 

Reserveonderdelen nodig? 

DIENSTEN VAN ONZE DECATHLON-ATELIERS

GEBRUIKERSHANDLEIDING

logo handleiding

Heb je de handleiding nodig? Klik hier om ze te downloaden. 

NAAR BOVEN