TL 530

Ref : 8304487

Datum van verkoop: 2015

Ontworpen voor: krachttraining of om de rug te rekken.

De rugbank is aan te passen aan je lichaamslengte en helpt om je rugspieren te versterken en te stretchen. Nieuwe ergonomie voor meer comfort tijdens de oefeningen.

VOORDELEN :

STEVIGHEID : Constructie geschikt voor gebruiker tot 110 kg.

VEELZIJDIGHEID : Aanpasbaar aan je lichaamslengte. 2 houdingen om je training te variëren.

COMPACTHEID : Op te vouwen in een halve minuut. Gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen.

Ik heb een probleem

ONTBREKEND OF STUK ONDERDEEL

Zoek het nummer van het onderdeel en klik op \"NEEN\"

Handleinding en software

Krijg je het probleem niet opgelost of vind je het antwoord op je vraag niet? Neem dan contact met ons op.

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.