TL 530

Ref : 8304487

Datum van verkoop: 2015

Ontworpen voor: krachttraining of om de rug te rekken.

De rugbank is aan te passen aan je lichaamslengte en helpt om je rugspieren te versterken en te stretchen. Nieuwe ergonomie voor meer comfort tijdens de oefeningen.

VOORDELEN :

STEVIGHEID : Constructie geschikt voor gebruiker tot 110 kg.

VEELZIJDIGHEID : Aanpasbaar aan je lichaamslengte. 2 houdingen om je training te variëren.

COMPACTHEID : Op te vouwen in een halve minuut. Gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen.

Ik heb een probleem

ONTBREKEND OF STUK ONDERDEEL