TS 900

Ref : 8503464

Verkoopseizoen: 2018

Ontworpen voor krachttraining: Romeinse stoel waarmee u al uw spieren vanuit uw lichaamsgewicht kunt werken

Een veelheid aan oefeningen in lichaamsgewicht. Uw training: brede of strakke trekkingen, dips, pompen en beenliften.

VOORDELEN VOOR DE GEBRUIKER :

- Veelzijdigheid: Trekkingen (3 soorten handgrepen), dips, buik, Romeinse stoel, schede, enz.....

- Sterkte: Ultra resistent, ondersteunt een belasting van 150 kg, kan worden gewogen.

- Gebruiksgemak: Gemakkelijke toegang tot tractie vanaf de twee voetstappen

- Verstelbaar: Rugleuning in hoogte verstelbaar voor meer comfort bij gebruik van een Romeinse stoel.

- Hechting: Hechtende handgrepen.

- Stabiliteit: Stijve en stabiele structuur

Ik heb een probleem

ONDERDELENTEKENING
TS 900