VA 360

Ref: 8003291

Start verkoop: 2006

Geschikt om in conditie te blijven met een goede ondersteuning van de rug (regelmatig gebruik). Deze zitfiets is ideaal om veilig fit te blijven, gewicht te verliezen of terug in vorm te geraken.

Om in conditie te blijven, raadt de WHO aan om deze activiteit regelmatig te beoefenen, met matige intensiteit (licht transpireren, je moet nog in staat zijn een gesprek te voeren): 22 min/dag.
Als je wil afvallen, en vooral vetmassa wil verliezen, raadt de WHO aan om deze activiteit eveneens regelmatig en met matige intensiteit te beoefenen, maar dan langer: 44 min/dag.

IK HEB EEN PROBLEEM

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.
IK HEB EEN PROBLEEM MET DE PEDALEN

Het lukt je niet om de pedalen te installeren:

=>Slechte montage van de pedalen: Zorg ervoor dat het pedaal met de letter 'R' aan de rechterkant gemonteerd wordt en dat het pedaal met de letter 'L' gemonteerd wordt aan de linkerkant van het toestel.

De pedalen maken geluid:

=>Controleer de montage van de pedalen. =>Zorg ervoor dat de sluitringen volgens de handleiding gemonteerd zijn en dat elke schroef goed vastgedraaid is.

=>De pedalen zijn niet goed vastgedraaid: Draai de pedalen een slag los (360°) en draai ze vervolgens stevig terug aan.

PROBLEMEN MET DE HARTSLAGMETING

De hartslagindicator knippert niet of onregelmatig:

1. Controleer of de batterij goed geplaatst is of plaats een nieuwe.

2. Bevochtig het deel van de hartslagband dat in contact komt met de huid.

3. Zorg ervoor dat de hartslagband rechtstreeks op de huid zit en niet op je shirt.

MIJN DISPLAY GEEFT NIET DE JUISTE MAATEENHEID WEER

Probleem met de configuratie van de display:

=>Controleer of de schakelaar achterop de display op "Km" staat voor een weergave in kilometers en "Mi " voor een weergave in mijl.

=>Klik op de "RESET"-knop om dit te wijzigen.

OVERZICHT VAN DE ONDERDELEN
VA 360
IK KAN DE PEDALEN NIET MONTEREN

De rechtse pedaal (R) en de linkse pedaal (L) hebben niet hetzelfde vastschroefsysteem.

MIJN HOMETRAINER MAAKT GELUID

De schroeven zitten los:

=>Draai alle zichtbare schroeven aan.

MIJN DISPLAY GAAT NIET AAN

1. Montageprobleem:

=>Aan de achterzijde van de display: Controleer of de aansluitingen correct volgens de handleiding uitgevoerd zijn.

=>Aan de verbinding van de twee buizen: Controleer of de aansluitingen van de kabelset correct volgens de handleiding uitgevoerd zijn.

2. Elektrisch probleem:

=>Je hometrainer werkt op batterijen: Controleer de +/--positie van de batterijen. Als het probleem aanhoudt, vervang dan de batterijen.

=>Je hometrainer is aangesloten op het elektriciteitsnet: Controleer of de adapter correct is aangesloten op het toestel, of deze verbonden is met het elektriciteitsnet en zorg ervoor dat je stopcontact werkt.

3. Gebruiksprobleem: De display zal niet oplichten als u tegelijkertijd batterijen en netstroom gebruikt.

BIJ ELKE OMWENTELING HOOR IK EEN 'KLAK' IN DE PEDALEN

De pedalen zijn niet goed vastgedraaid:

=>Draai de pedalen een slag los en draai ze vervolgens stevig terug aan.

DE PEDALEN MAKEN GELUID

De pedalen maken geluid:

=>Controleer de montage van de pedalen.

Krijg je het probleem niet opgelost of vind je het antwoord op je vraag niet? Neem dan contact met ons op.

J'ENTRETIENS MON PRODUIT

Il prend soin de vous, alors pourquoi pas vous? Parce qu’un entretien régulier est nécessaire pour préserver les performances de votre appareil et prolonger sa durée de vie, retrouvez ici tous nos conseils d’entretien.
CONSEILS DE STOCKAGE

Ne pas laisser dans un endroit humide, ne pas stocker à l'extérieur.

RESTRICTION D'USAGE

Usage domestique uniquement.

CONSEILS D'ENTRETIEN

1. Débrancher son adaptateur après chaque utilisation.

2. Nettoyer avec un chiffon doux (humidifié à l'eau) après chaque utilisation.

3. Vérifier régulièrement la stabilité de votre vélo ainsi que le serrage des vis selon le guide d'usage.

JE REPARE MON PRODUIT

Vous voulez réparer vous-même votre produit mais vous ne savez pas comment faire? Découvrez ici tous nos conseils et vidéos.
Comment changer les pédales sur un vélo magnétique ?
  • Comment changer les pédales sur un vélo magnétique ?
    Comment changer les pédales sur un vélo magnétique ?
  • Comment changer la roue d'inertie sur un vélo magnétique ?
    Comment changer la roue d'inertie sur un vélo magnétique ?
  • Comment changer la selle sur un vélo magnétique ?
    Comment changer la selle sur un vélo magnétique ?
  • Comment changer le contrôleur de tension sur un vélo magnétique ?
    Comment changer le contrôleur de tension sur un vélo magnétique ?
  • Comment changer le carter sur un vélo magnétique à pédalier monobloc ?
    Comment changer le carter sur un vélo magnétique à pédalier monobloc ?
  • Comment changer le moteur sur un vélo magnétique ?
    Comment changer le moteur sur un vélo magnétique ?
  • Comment changer le galet tendeur sur un vélo magnétique ?
    Comment changer le galet tendeur sur un vélo magnétique ?
  • Comment changer le guidon sur un vélo magnétique ?
    Comment changer le guidon sur un vélo magnétique ?
  • Comment changer le capteur sur un vélo magnétique ?
    Comment changer le capteur sur un vélo magnétique ?
  • Comment changer la courroie sur un vélo magnétique ?
    Comment changer la courroie sur un vélo magnétique ?
  • Comment changer l'axe plateau sur un vélo magnétique ?
    Comment changer l'axe plateau sur un vélo magnétique ?
  • Comment changer le roulement de pédalier sur un vélo magnétique ?
    Comment changer le roulement de pédalier sur un vélo magnétique ?
  • Comment changer le carter sur un vélo magnétique simple ?
    Comment changer le carter sur un vélo magnétique simple ?
  • Comment changer la console sur un vélo magnétique et un vélo elliptique ?
    Comment changer la console sur un vélo magnétique et un vélo elliptique ?
  • Comment changer le pédalier sur un vélo magnétique monobloc ?
    Comment changer le pédalier sur un vélo magnétique monobloc ?
  • Comment changer l'axe plateau sur un vélo magnétique ?
    Comment changer l'axe plateau sur un vélo magnétique ?

IK BESTEL RESERVEONDERDELEN VOOR DIT PRODUCT

HEB JE RESERVEONDERDELEN NODIG VOOR JE HOMETRAINER?

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN DOOR EEN TECHNIEKER

Ontdek de diensten* voor het onderhoud van je hometrainer of crosstrainer.

*Onze tarieven zijn uitgedrukt in werkuren (onderdelen niet inbegrepen) en kunnen variëren naargelang de winkel. Indien de winkel de diensten niet ter plaatse aanbiedt, worden de producten verzonden naar het dichtstbijzijnde Regionaal Atelier, wat kan leiden tot een hoger tarief dan online vermeld staat. Vraag om een precieze kostenraming in jouw Decathlonwinkel.

VERVANGEN VAN DE COMPUTER

Ontworpen voor het vervangen van de computer van je toestel om opnieuw je activiteit te kunnen volgen op je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN BEDRADING VAN DE COMPUTER
18

Ontworpen voor het vervangen van de bedrading naar de computer zodat je crosstrainer of hometrainer optimaal werkt.

VERVANGEN VAN DE PEDALEN
10

Ontworpen voor het vervangen van de pedalen zodat je jouw hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE MECHANISCHE KABEL ONDERAAN
21

Ontworpen voor het vervangen van de mechanische kabel onderaan je crosstrainer of hometrainer waarmee je de weerstand kunt regelen.

VERVANGEN VAN DE SCHROEVEN
23

Ontworpen voor het vervangen van de beschadigde of versleten schroeven zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE LAGERS VAN HET CRANKSTEL
31

Ontworpen voor het vervangen van de lagers van het crankstel zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

AFNEMEN / TERUGPLAATSEN BEHUIZING
19

Ontworpen voor het demonteren van de behuizing van je crosstrainer of hometrainer om een kwalitatieve interventie mogelijk te maken.

VERVANGEN VAN DE SPANNINGCONTROLLER
17

Ontworpen voor het vervangen van de spanningcontroller zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE CRANKS
17

Ontworpen voor het vervangen van de cranks zodat je jouw hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE SENSOR
21

Ontworpen voor het vervangen van de sensor zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

AFSTELLEN VAN DE MAGNETISCHE WEERSTAND
21

Ontworpen voor het optimaal functioneren van het magneetremsysteem.

VERVANGEN VAN DE VOETPLAATBEUGEL
24

Ontworpen voor je crosstrainer opnieuw comfortabel te kunnen gebruiken door de voetplaatbeugel te laten vervangen.

VERVANGEN VAN DE MOTOR
29

Ontworpen voor je crosstrainer opnieuw comfortabel te kunnen gebruiken door de motor te laten vervangen.

VERVANGEN VAN HET AS BLAD
21

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

PLAATSEN VAN DE SET RING / STUURPEN
20

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je product zonder storend lawaai dankzij de stille set ring/stuurpen.

VERVANGEN VAN HET ZADEL
10

Ontworpen voor een comfortabel gebruik van je hometrainer.

VERVANGEN VAN DE SPANROL
21

Ontworpen om opnieuw comfortabel kunnen te trappen.

VERVANGEN VAN DE DRIJFRIEM
17

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN HET MONOBLOC CRANKSTEL
23

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN DE KNOP VOOR AFSTANDSBEDIENING
23

Ontworpen voor het vanop afstand bedienen van de weerstand van je crosstrainer.

VERVANGEN VAN HET VLIEGWIEL
28

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

FORFAIT VOOR REVISIE
35

Deze dienst omvat:

- Controle + afstelling + aandraaien schroeven

- Schoonmaak van de trainer

HANDLEIDING

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.