VE E-ESSENTIAL +

Ref: 8396879

VE E-ESSENTIAL+

2019

In verkoop sinds: 2017

Ontworpen voor wie met een trainingsprogramma wil afslanken (voor occasioneel gebruik).

Crosstrainer (compatibel met de mobiele app Domyos E-Connected) om gemotiveerd te blijven, je persoonlijke statistieken op de voet te volgen en je te helpen je streefdoel te bereiken, en dat tegen een onklopbare prijs.

VOORDELEN

VLOTTE TRAPBEWEGING: vliegwiel 6 kg

COACHING: 5 functies (calorieën, afstand, tijd, snelheid, hartslag) & 7 programma's

VERPLAATSBAAR: Op wieltjes, om gemakkelijk te verplaatsen

Montage en eerste gebruik

Je hebt een product van het merk DOMYOS gekozen en we willen je bedanken voor je vertrouwen. Om je te helpen bij de ingebruikname van je toestel, hebben wij een tutorial opgesteld. Klik op de video hieronder voor een stap-voor-stapbegeleiding van de montage.

Ik heb een probleem

Is je toestel goed opgezet, maar ondervind je toch nog enkele problemen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

Er kleppert iets wanneer de pedalen bewegen

Draai de asschroeven van de pedalen een slag open, en draai ze dan zeer stevig aan.\ De rechterpedaal (R) en de linkerpedaal (L) hebben een andere vastschroefrichting:

R= wijzerzin L= tegenwijzerzin

VE E-ESSENTIAL +
Overzicht van de onderdelen
Ik heb een probleem met de weerstand

1. Controleer of de metalen strips van de aansluitingen niet verbogen zijn

2. Achter op de display: controleer of alles correct is aangesloten.

Op het verbindingspunt van de stuurpen en het frame: controleer of alles correct is aangesloten.

VE E-ESSENTIAL +
De display schakelt niet in

1. Controleer aan de achterkant van je display of alles correct is aangesloten.

2. Controleer de aansluiting van de adapter, of je crosstrainer goed verbonden is met het elektriciteitsnet en controleer of je stopcontact wel werkt (steek hiervoor een lamp of een ander elektrisch apparaat in het stopcontact).

VE E-ESSENTIAL +
De hendels komen los van de as

VE E-ESSENTIAL +
Problemen met de hartslagmeting

De hartslagindicator knippert niet of onregelmatig:

1. Controleer of de batterij goed geplaatst is of plaats een nieuwe

2. Bevochtig het deel van de hartslagband dat in contact komt met de huid

3. Zorg ervoor dat de hartslagband rechtstreeks op de huid zit en niet op je shirt

VE E-ESSENTIAL +
Mijn toestel maakt lawaai

Draai alle zichtbare schroeven aan

VE E-ESSENTIAL +
De display toont niet de juiste eenheden

De display geeft standaard de afstand in km en de snelheid in km/u weer. Om de eenheid te veranderen:

1. Zet de display uit

2. Druk meer dan 3 seconden op de middelste knop 'OK' tot op het scherm KM of MI verschijnt.

3. Kies de juiste eenheid met de knoppen '+/-'

4. Bevestig je keuze met een druk op de middelste knop. Je krijgt dan automatisch het welkomstscherm te zien.

VE E-ESSENTIAL +
Code e2 of e3 verschijnt op mijn display
De display blijft op nul staan

1. Controleer aan de achterkant van de display of alles correct is aangesloten.

2. Controleer op het verbindingspunt van de stuurpen en het frame of alles correct is aangesloten.

VE E-ESSENTIAL +

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet?

Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Onderhoud van mijn product

Hij zorgt voor jou, dus waarom niet iets terugdoen? Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier al onze onderhoudstips.

• Opbergtips

Niet op een vochtige plek opbergen, niet buiten laten staan.

• Gebruiksbeperking

Uitsluitend voor thuisgebruik.

• Onderhoudstips

1. Koppel de adapter na elk gebruik los.

2. Maak de crosstrainer na elk gebruik schoon met een (vochtig) doekje.

3. Controleer regelmatig of je crosstrainer nog stabiel staat, en of de schroeven nog goed zijn aangedraaid. Maak hiervoor gebruik van de handleiding.

VE E-ESSENTIAL +

Ik bestel de beschikbare onderdelen voor dit product

HEB JE RESERVEONDERDELEN NODIG VOOR JE CROSSTRAINER?

Onderhoud van mijn crosstrainer/hometrainer door een technicus

Ontdek de diensten* voor het onderhoud van je hometrainer of crosstrainer.

*Onze prijzen dekken enkel de werkuren en zijn exclusief onderdelen. De prijzen kunnen verschillen per winkel. Als de winkel het werk niet ter plaatse kan uitvoeren, worden de producten opgestuurd naar het dichtstbijzijnde regionale Atelier, dit kan een meerprijs met zich meebrengen. Neem contact op met jouw Decathlon-winkel voor een offerte.

Vervangen van de computer

Ontworpen voor het vervangen van de computer van je toestel om opnieuw je activiteit te kunnen volgen op je crosstrainer of hometrainer.

VE E-ESSENTIAL +
Vervangen van de draad van de computer

Ontworpen voor het vervangen van de bedrading naar de computer zodat je crosstrainer of hometrainer optimaal werkt.

Vervangen van de pedalen

Ontworpen voor het vervangen van de pedalen zodat je jouw hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

10
Vervangen mechanische kabel onderaan

Ontworpen voor het vervangen van de mechanische kabel onderaan je crosstrainer of hometrainer waarmee je de weerstand kunt regelen.

21
Vervangen van de schroevenset

Ontworpen voor het vervangen van de beschadigde of versleten schroeven zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

23
Vervangen van de lagers van het crankstel

Ontworpen voor het vervangen van de lagers van het crankstel zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

31
Afnemen/terugplaatsen beschermkast

Ontworpen voor het demonteren van de behuizing van je crosstrainer of hometrainer om een kwalitatieve interventie mogelijk te maken.

19
Vervangen van de spanningsregelaar

Ontworpen voor het vervangen van de spanningsregelaar zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

17
Vervangen van de cranks

Ontworpen voor het vervangen van de cranks zodat je jouw toestel optimaal kunt blijven gebruiken.

17
Vervangen van de sensor

Ontworpen voor het vervangen van de sensor zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

21
Afstellen van de magnetische weerstand

Ontworpen voor het optimaal functioneren van het magneetremsysteem.

21
Vervangen van de pedaalarm

Ontworpen om je crosstrainer opnieuw comfortabel te kunnen gebruiken door de pedaalarm te laten vervangen.

24
Vervangen van de motor

Ontworpen voor je crosstrainer opnieuw comfortabel te kunnen gebruiken door de motor te laten vervangen.

29
Vervangen van het asblad

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

21
Plaatsen van de set ring/stuurpen

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je product zonder storend lawaai dankzij de stille set ring/stuurpen.

20
Vervangen van het zadel

Ontworpen voor een comfortabel gebruik van je hometrainer.

10
Vervangen van de spanrol

Ontworpen om opnieuw comfortabel kunnen te trappen.

21
Vervangen van de drijfriem

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

17
Vervangen van de monobloc trapas

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

23
Vervangen van de knop voor het op afstand bedienen

Ontworpen voor het vanop afstand bedienen van de weerstand van je crosstrainer.

23
Vervangen van het vliegwiel

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

28
Forfait revisie

Deze dienst omvat:
- Controle + afstelling + aandraaien schroeven
- Schoonmaak van de trainer

35

Handleidingen

• VE E-ESSENTIAL +

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

Samenstelling

VE E-ESSENTIAL +

Beschermhoes

100 % polystyreen (PS)

Kader // chassis (voor de rollers)

100 % staal

VE E-ESSENTIAL +

Onze beloftes

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.