VE ESSENTIAL

Ref: 8358829

Start verkoop: 2015

Geschikt om je conditie te onderhouden en af te slanken (occasioneel gebruik)

De perfecte crosstrainer om terug te gaan sporten en af te vallen! 4 functies om je trainingen op te volgen.

DE VOORDELEN:

Vloeiende trapbeweging: vliegwiel 3 kg

COACHING: Console 4 functies (calorieën, afstand, tijd, snelheid)

IK HEB EEN PROBLEEM

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.
IK KAN DE PEDALEN NIET MONTEREN
15
Overzicht van de onderdelen

MIJN CROSSTRAINER MAAKT GELUID

Draai alle zichtbare schroeven aan.

DE HENDELS KOMEN LOS VAN DE AS
CODE E2 OF E3 VERSCHIJNT OP MIJN CONSOLE
ER KLEPPERT IETS WANNEER DE PEDALEN BEWEGEN

Draai de schroeven van de pedalen een slag open, en draai ze vervolgens stevig weer aan.

DE CROSSTRAINER STAAT NIET STABIEL

Staat je crosstrainer niet stabiel als je erop zit, draai dan een van de niveauregelaars bij, of beide, tot de crosstrainer mooi stabiel staat.

DE DISPLAY SCHAKELT NIET IN

Je hometrainer werkt op batterijen: Controleer de +/--positie van de batterijen. Als het probleem aanhoudt, vervang dan de batterijen.

MIJN DISPLAY GEEFT NIET DE JUISTE MAATEENHEID WEER

Probleem met de configuratie van de display:

=> Controleer of de schakelaar aan de achterzijde van het display op "Km" staat voor een weergave in kilometer, of op "Mi" voor een weergave in mijl

DE SENSOR DETECTEERT MIJN HARTSLAG NIET
handpulse

1. Controleer of de connector die uit de vaste handgreep komt goed is aangesloten.

2. Maak je handen licht vochtig en plaats beide handen op de sensoren.

DE DISPLAY BLIJFT OP NUL STAAN

1. Controleer aan de achterkant van de display of alles correct is aangesloten.

2. Check aan de aansluiting tussen stuurpen en frame of alles correct is aangesloten.

Ik heb een probleem met de weerstand

Schroef de stuurhouder los en controleer of de kabel correct werd aangesloten.

Controleer of het zwarte blokje onderaan de kabel werd verwijderd.

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

JE REPARE

Vous voulez réparer vous-même votre produit mais vous ne savez pas comment faire? Découvrez ici tous nos conseils et vidéos.
Comment changer le carter sur un vélo elliptique ?
  • Comment changer le carter sur un vélo elliptique ?
    Comment changer le carter sur un vélo elliptique ?
  • Comment changer le capteur sur un vélo elliptique ?
    Comment changer le capteur sur un vélo elliptique ?
  • Comment changer le moteur sur un vélo elliptique ?
    Comment changer le moteur sur un vélo elliptique ?
  • Comment changer la courroie sur un vélo elliptique ?
    Comment changer la courroie sur un vélo elliptique ?
  • Comment changer la roue d'inertie sur un vélo elliptique ?
    Comment changer la roue d'inertie sur un vélo elliptique ?
  • Comment changer le capteur sur un vélo elliptique ?
    Comment changer le capteur sur un vélo elliptique ?
  • Comment changer le galet tendeur sur un vélo elliptique ?
    Comment changer le galet tendeur sur un vélo elliptique ?
  • Comment changer le bras support et le marche-pied sur un vélo elliptique ?
    Comment changer le bras support et le marche-pied sur un vélo elliptique ?
  • Comment changer le roulement de pédalier sur un vélo elliptique ?
    Comment changer le roulement de pédalier sur un vélo elliptique ?
  • 14/ Comment remplacer la console d'un vélo magnétique?
    Comment remplacer la console d'un vélo magnétique ?
  • Comment changer l'axe plateau sur un vélo elliptique ?
    Comment changer l'axe plateau sur un vélo elliptique ?
  • Comment changer la transmission compacte sur un vélo elliptique E-Energy ?
    Comment changer la transmission compacte sur un vélo elliptique E-Energy ?

IK BESTEL DE BESCHIKBARE ONDERDELEN VOOR DIT PRODUCT

HEB JE RESERVEONDERDELEN NODIG VOOR JE CROSSTRAINER?

MIJN HOMETRAINER LATEN ONDERHOUDEN / HERSTELLEN

PRESTATIES EN ADVIESPRIJZEN VAN HET ATELIER BEKIJKEN

HANDLEIDING

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.