VE ESSENTIAL + V2

Ref: 8376571

Start verkoop: 2016

Ontworpen voor wie met een trainingsprogramma wil afslanken (voor occasioneel gebruik).

De eerste prijs crosstrainer met trainingsprogramma's om je gemotiveerd te houden en je te helpen je doelstellingen te bereiken.

DE VOORDELEN:

SOEPELE TRAPBEWEGING: vliegwiel 6 kg

COACHING: 5 functies (calorieën, afstand, tijd, snelheid, hartslag)
7 programma's

VERPLAATSBAAR: Op wieltjes om gemakkelijk te verplaatsen

IK HEB EEN PROBLEEM

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.
DE CROSSTRAINER STAAT NIET STABIEL

Staat je crosstrainer niet stabiel als je erop zit, draai dan een van de niveauregelaars bij, of beide, tot de crosstrainer mooi stabiel staat.

DE DISPLAY GEEFT 'ERR' AAN

1. Check of de schakelaar achteraan de RO-ST-display in het midden staat.

2. Druk op 'RESET' om de wijziging te bevestigen.

MIJN DISPLAY GEEFT NIET DE JUISTE MAATEENHEID WEER

De display geeft standaard de afstand in km en de snelheid in km/u weer.   Als je wilt overschakelen naar Miles (Mi):

1. Zet de display uit.

2. Druk langer dan 3 seconden op de middelste knop.

3. Selecteer de eenheid met de knoppen.

4. Bevestig je keuze met een druk op de middelste knop. Je krijgt dan automatisch het welkomstscherm te zien.

ER KLEPPERT IETS WANNEER DE PEDALEN BEWEGEN

Draai de asschroeven van de pedalen een slag open, en draai ze dan zeer stevig aan.

/!\ Het rechterpedaal (R) en het linkerpedaal (L) hebben een tegengestelde schroefrichting:

R= met de klok mee      L= tegen de klok in

PROBLEMEN MET DE HARTSLAGMETING
handpulse

Controleer of de connector die uit het stuur komt goed is aangesloten.

2. Maak je handen licht vochtig en plaats beide handen op de sensoren.

MIJN CROSSTRAINER MAAKT GELUID

Draai alle zichtbare schroeven opnieuw aan.

IK KAN DE PEDALEN NIET MONTEREN
MONTAGE
MIJN DISPLAY GAAT NIET AAN

1. Controleer de aansluiting van de adapter, of je crosstrainer goed verbonden is met het elektriciteitsnet en controleer of je stopcontact wel werkt (steek hiervoor een lamp of een ander elektrisch apparaat in het stopcontact).

2. Controleer de aansluiting van de kabels achterop de display en in het frame.

DE DISPLAY BLIJFT OP NUL STAAN

1. Controleer aan de achterkant van de display of alles correct is aangesloten.

2. Check aan de aansluiting tussen stuurpen en frame of alles correct is aangesloten.

OVERZICHT VAN DE ONDERDELEN
DE HENDELS KOMEN LOS VAN DE AS
IK HEB EEN PROBLEEM MET DE WEERSTAND

1. Controleer of de metalen strips van de aansluitingen niet verbogen zijn.

2.

Achter op de display: controleer of alles correct is aangesloten.

Op het verbindingspunt van de stuurpen en het frame: controleer of alles correct is aangesloten.

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

ONDERHOUD VAN MIJN PRODUCT

Hij zorgt voor jou, dus waarom niet iets terugdoen? Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier al onze onderhoudstips.
OPBERGTIPS

Niet op een vochtige plek opbergen, niet buiten laten staan.

GEBRUIKSBEPERKING

Uitsluitend voor thuisgebruik.

ONDERHOUDSTIPS

1. Koppel de adapter na elk gebruik los. 2. Maak de crosstrainer na elk gebruik schoon met een (vochtig) doekje. 3. Controleer regelmatig of je crosstrainer nog stabiel staat, en of de schroeven nog goed zijn aangedraaid. Maak hiervoor gebruik van de handleiding.

IK DOE EEN HERSTELLING

Je wilt je toestel graag zelf repareren, maar je weet niet hoe? Ontdek hier al onze tips en videotutorials.
Comment changer le carter sur un vélo elliptique ?
  • Comment changer le carter sur un vélo elliptique ?
    Comment changer le carter sur un vélo elliptique ?
  • Comment changer le capteur sur un vélo elliptique ?
    Comment changer le capteur sur un vélo elliptique ?
  • Comment changer le moteur sur un vélo elliptique ?
    Comment changer le moteur sur un vélo elliptique ?
  • Comment changer la courroie sur un vélo elliptique ?
    Comment changer la courroie sur un vélo elliptique ?
  • Comment changer la roue d'inertie sur un vélo elliptique ?
    Comment changer la roue d'inertie sur un vélo elliptique ?
  • Comment changer le capteur sur un vélo elliptique ?
    Comment changer le capteur sur un vélo elliptique ?
  • Comment changer le galet tendeur sur un vélo elliptique ?
    Comment changer le galet tendeur sur un vélo elliptique ?
  • Comment changer le bras support et le marche-pied sur un vélo elliptique ?
    Comment changer le bras support et le marche-pied sur un vélo elliptique ?
  • Comment changer le roulement de pédalier sur un vélo elliptique ?
    Comment changer le roulement de pédalier sur un vélo elliptique ?
  • 14/ Comment remplacer la console d'un vélo magnétique?
    Comment remplacer la console d'un vélo magnétique ?
  • Comment changer l'axe plateau sur un vélo elliptique ?
    Comment changer l'axe plateau sur un vélo elliptique ?
  • Comment changer la transmission compacte sur un vélo elliptique E-Energy ?
    Comment changer la transmission compacte sur un vélo elliptique E-Energy ?

IK BESTEL DE BESCHIKBARE ONDERDELEN VOOR DIT PRODUCT

HEB JE RESERVEONDERDELEN NODIG VOOR JE CROSSTRAINER?

ONDERHOUD VAN MIJN CROSSTRAINER/HOMETRAINER DOOR EEN TECHNICUS

Ontdek de diensten* voor het onderhoud van je hometrainer of crosstrainer.

*Onze prijzen dekken enkel de werkuren en zijn exclusief onderdelen. De prijzen kunnen verschillen per winkel. Als de winkel het werk niet ter plaatse kan uitvoeren, worden de producten opgestuurd naar het dichtstbijzijnde regionale Atelier, dit kan een meerprijs met zich meebrengen. Neem contact op met jouw Decathlon-winkel voor een offerte.

VERVANGEN VAN DE COMPUTER

Ontworpen voor het vervangen van de computer van je toestel om opnieuw je activiteit te kunnen volgen op je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN DE DRAAD VAN DE COMPUTER

Ontworpen voor het vervangen van de bedrading naar de computer zodat je crosstrainer of hometrainer optimaal werkt.

VERVANGEN VAN DE PEDALEN
10

Ontworpen voor het vervangen van de pedalen zodat je jouw hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN MECHANISCHE KABEL ONDERAAN
21

Ontworpen voor het vervangen van de mechanische kabel onderaan je crosstrainer of hometrainer waarmee je de weerstand kunt regelen.

VERVANGEN VAN DE SCHROEVENSET
23

Ontworpen voor het vervangen van de beschadigde of versleten schroeven zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE LAGERS VAN HET CRANKSTEL
31

Ontworpen voor het vervangen van de lagers van het crankstel zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

AFNEMEN/TERUGPLAATSEN BESCHERMKAST
19

Ontworpen voor het demonteren van de behuizing van je crosstrainer of hometrainer om een kwalitatieve interventie mogelijk te maken.

VERVANGEN VAN DE SPANNINGSREGELAAR
17

Ontworpen voor het vervangen van de spanningsregelaar zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE CRANKS
17

Ontworpen voor het vervangen van de cranks zodat je jouw toestel optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE SENSOR
21

Ontworpen voor het vervangen van de sensor zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

AFSTELLEN VAN DE MAGNETISCHE WEERSTAND
21

Ontworpen voor het optimaal functioneren van het magneetremsysteem.

VERVANGEN VAN DE PEDAALARM
24

Ontworpen om je crosstrainer opnieuw comfortabel te kunnen gebruiken door de pedaalarm te laten vervangen.

VERVANGEN VAN DE MOTOR
29

Ontworpen voor je crosstrainer opnieuw comfortabel te kunnen gebruiken door de motor te laten vervangen.

VERVANGEN VAN HET ASBLAD
21

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

PLAATSEN VAN DE SET RING/STUURPEN
20

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je product zonder storend lawaai dankzij de stille set ring/stuurpen.

VERVANGEN VAN HET ZADEL
10

Ontworpen voor een comfortabel gebruik van je hometrainer.

VERVANGEN VAN DE SPANROL
21

Ontworpen om opnieuw comfortabel kunnen te trappen.

VERVANGEN VAN DE DRIJFRIEM
17

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN DE MONOBLOC TRAPAS
23

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN DE KNOP VOOR HET OP AFSTAND BEDIENEN
23

Ontworpen voor het vanop afstand bedienen van de weerstand van je crosstrainer.

VERVANGEN VAN HET VLIEGWIEL
28

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

FORFAIT REVISIE
35

Deze dienst omvat: - Controle + afstelling + aandraaien schroeven - Schoonmaak van de trainer

HANDLEIDING

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.