VM E ENERGY

Ref : 8359854

Datum van verkoop: 2016

Ontworpen voor: het verbeteren van je lichamelijke conditie en prestaties (intensief gebruik: 7 tot 10 uur per week).

Ideaal voor sporters, met deze hometrainer haal je je streefdoel: meer uithoudingsvermogen, sterkere spieren... Met de app "E CONNECTED*" heb je een persoonlijke coach in huis.

VOORDELEN :

VLOTHEID TRAPBEWEGING : Vliegwiel van 8 kg.

COACHING : 6 functies, 9 programma's.
Gepersonaliseerde coaching met de app E CONNECTED.

ZITCOMFORT : Comfortabele houding met rechte rug of sportief dankzij de onderarmsteunen.

GEMAKKELIJK TE VERPLAATSEN : Wieltjes vooraan het onderstel.

STEVIGHEIDMax. gewicht gebruiker: 150 kg

Ik heb een probleem

MIJN CONSOLE GAAT NIET AAN

1- Controleer achter aan de console of die correct is aangesloten.

2- Controleer of de adapter goed is aangesloten op de fiets, of de adapter is aangesloten op het elektriciteitsnet en of je stopcontact werkt

MIJN CONSOLE GEEFT NIET DE JUISTE MEETEENHEDEN AAN VOOR DE AFSTAND

Standaard geeft uw console de informatie over afstand in km en over snelheid in km/u. Om over te gaan op de eenheid:

1/ De console uitzetten.

2/ Meer dan 3 seconden op de centrale knop drukken \"OK\" .

3/ De eenheid kiezen met de knoppen + -

4/ Valideren door op de centrale knop \"OK\" te drukken; de console geeft automatisch het welkomstscherm weer.

MIJN FIETS STAAT NIET STABIEL

Als de ets instabiel staat tijdens het gebruik, dient u aan een van de of beide uiteinden van de achterpoten te draaien tot het apparaat weer stabiel staat.

.

IK KRIJG DE PEDALEN NIET OMHOOG

De rechter- (R) en linkerpedaal (L) hebben niet dezelfde schroefrichting:

ER KLEPPERT IETS WANNEER DE PEDALEN BEWEGEN

Draai de pedalen een klein beetje los, en draai ze dan opnieuw zeer stevig aan

MIJN FIETS MAAKT LAWAAI

Draai alle zichtbare schroeven opnieuw aan

ONTBREKEND OF STUK ONDERDEEL

Zoek het nummer van het onderdeel en klik op \"NEEN\"

HOE BRENGT U DE VERBINDING TOT STAND TUSSEN UW DOMYOS-TOESTEL EN UW TABLET/SMARTPHONE?

1/ Download de app Domyos E-Connected gratis via de APP STORE of GOOGLE PLAY.

2/ Open de app.

3/ Plaats uw tablet / smartphone in de buurt van de loopband. Om de functies te activeren, plaatst u uw tablet op de houder voor de optische sensor (zie schematische weergave van de werking van de console).

Als Bluetooth® is geactiveerd: herkent het toestel dit automatisch. De naam van uw toestel verschijnt dan op het scherm: klik op OK.

Als Bluetooth® niet is geactiveerd: verschijnt een venster waarin u wordt verzocht toestemming te geven om Bluetooth® te activeren en zo de verbinding tot stand te brengen.

4/ Als indicatie dat uw toestel correct is verbonden met uw tablet / smartphone, gaat het pictogram op  uw scherm branden.

PROBLEEM MET DE APP E-CONNECTED

Gelieve te klikken op de foto

DE HARTSLAG WORDT MET MOEITE GEMETEN

De hartslagindicator knippert niet of onregelmatig

1-Controleer of de batterij goed geplaatst is of plaats een nieuwe
2-Bevochtig het deel van de hartslagband dat in contact komt met de huid
3-Zorg ervoor dat de hartslagband rechtstreeks op de huid zit en niet op je shirt

HOE MOET IK MIJN HOMETRAINER ONDERHOUDEN?

1. De adapter afkoppelen na elk gebruik.

2. Na elk gebruik schoonmaken met een zacht (en vochtig) doek.

3. Regelmatig de stabiliteit van de fiets controleren en nagaan of alle schroeven nog wel goed vastzitten.

4. Bij langere afwezigheid, erop letten dat:

- u de batterijen uitneemt

- de fiets niet in de volle zon of in een vochtige ruimte staat.

Handleiding en software

Krijg je het probleem niet opgelost of vind je het antwoord op je vraag niet? Neem dan contact met ons op.

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.