VS 730

8293537

Datum van verkoop: 2013

Ik heb een probleem

MIJN CONSOLE GAAT NIET AAN

1. Controleer achter aan de console of die correct is aangesloten.

2. Je fiets werkt op batterijen. Controleer de juiste positie van de plus- en minpool van de batterijen. Indien het probleem zich blijft voordoen, vervang de batterijen en start opnieuw op.

VERSTOORDE WEERGAVE VAN DE AFSTAND OF SNELHEID

Controleer de positie van de sensor. De afstand tussen de sensor en de magneet in het wiel dient 1 of 2 mm te zijn.

MIJN TOESTEL MAAKT LAWAAI

De schroeven zijn niet goed vastgedraaid

=>Draai alle zichtbare schroeven goed vast

ER KLEPPERT IETS WANNEER DE PEDALEN BEWEGEN

Draai de pedalen een klein beetje los, en draai ze dan opnieuw zeer stevig aan

ONTBREKEND OF STUK ONDERDEEL

Zoek het nummer van het onderdeel en klik op \"NEEN\"

Handleinding en software

Krijg je het probleem niet opgelost of vind je het antwoord op je vraag niet? Neem dan contact met ons op.

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.