VS 900

Ref : 8382053

Datum van verkoop: 2017

Ontworpen voor: wie zijn prestaties op de hometrainer wilt verbeteren in het kader van een intensieve training, tussen de 5 en 8 uur per week.

Een stabiele hometrainer met comfortabele, ergonomische en zeer vloeiende trapbewegingen, dankzij de riemtransmissie en het vliegwiel van 20 kg.

VOORDELEN :

STABILITEIT : Stalen frame (gewicht 65 kg) en stabilisatoren voor een onregelmatige vloer.

DRAAGCOMFORT : Zadel en stuur verstelbaar. Comfortabel zadel, triatleetstuur.

VLOTHEID TRAPBEWEGING : Vliegwiel van 20 kg, riemtransmissie, weerstand remblokjes met leer.

VLOTTE MONTAGE / DEMONTAGE : Eenvoudig te installeren. Gebruiksklaar in minder dan 15 min.

Ik heb een probleem

MIJN CONSOLE GAAT NIET AAN

MIJN TOESTEL MAAKT LAWAAI

De schroeven zijn niet goed vastgedraaid

=>Draai alle zichtbare schroeven goed vast

ER KLEPPERT IETS WANNEER DE PEDALEN BEWEGEN

Draai de pedalen een klein beetje los, en draai ze dan opnieuw zeer stevig aan

ONTBREKEND OF STUK ONDERDEEL

Zoek het nummer van het onderdeel en klik op \"NEEN\"

Handleinding en software

Krijg je het probleem niet opgelost of vind je het antwoord op je vraag niet? Neem dan contact met ons op.

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.