VS 930

8309439

Datum van verkoop: 2013

Ik heb een probleem

DE CONSOLE LICHT NIET OP

ER KLEPPERT IETS WANNEER DE PEDALEN BEWEGEN

Draai de pedalen een klein beetje los, en draai ze dan opnieuw zeer stevig aan

MIJN TOESTEL MAAKT LAWAAI

De schroeven zijn niet goed vastgedraaid

=>Draai alle zichtbare schroeven goed vast

ONTBREKEND OF STUK ONDERDEEL

Zoek het nummer van het onderdeel en klik op \"NEEN\"

Handleinding en software

Krijg je het probleem niet opgelost of vind je het antwoord op je vraag niet? Neem dan contact met ons op.

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.