basketbalpaalB200easy

REF: 8407154

BASKETBALPAAL B200 EASY

2018

Ontworpen voor kinderen en volwassenen die buiten willen basketballen. Je kunt de B200 EASY afstellen op 1,60 m tot 2,20 m.

Montagevideo - B200 EASY

Heb je problemen met het correct opstellen van je basketbalring? Deze video is voor jou!

Praktische informatie over je basketbalpaal b200 easy

Verzwaar je je basketbalpaal het best met water of zand?

De meeste basketbalpalen kun je verzwaren met water of zand (zie vermelding op de producten).Maar omdat zand wat compacter is, is het ook wat zwaarder bij eenzelfde volume: zo staat de paal stabieler (maar is hij minder goed te verplaatsen). Water kan bovendien 's winters bevriezen en de plastic sokkel doen barsten bij erg koud weer. Het kan ook ongemerkt weglekken als er een scheurtje in de sokkel zit.Onze tip: kies voor zand, zo ben je helemaal gerust.

Welke voorzorgen moet je nemen bij harde wind of storm?

Om ongevallen of beschadiging bij felle wind of stormweer te vermijden, raden we je ten zeerste aan om de basketbalpaal plat op de grond te leggen. Hoe groter het bord, hoe meer vat de wind er immers op zal hebben, vooral wanneer de paal hoog is.Neem dus geen risico.Als je in een streek woont waar het vaak hard waait, kun je de basketbalpaal ook extra verzwaren.

Hoe moet je je basketbalpaal onderhouden?

We raden aan om je basketbalpaal schoon te maken met een vochtige spons en wat zeep. Afspoelen doe je met schoon water.Als de paal voorzien is van een schuimrubberen bescherming, neem die dan gerust af in de winter en berg ze binnen op.We raden ook aan om een zeil over de basketbalpaal te trekken, zo is hij beter beschermd tegen vorst en regen.

Zijn de tarmak-basketbalpalen geschikt voor openbare ruimtes of clubs?

Onze basketbalpalen zijn gemaakt voor gebruik in de privésfeer (met vrienden, familie).Ze voldoen aan de Franse (nr. 96-495 van 4 juni 1996) en Portugese (wetsdecreet 100-2003 gewijzigd door 82-2004) reglementaire besluiten.Ze zijn niet geschikt voor het belastend en intensief gebruik op openbare plekken of in clubverband ('oneigenlijk gebruik').De basketbalpalen die bestemd zijn voor collectief gebruik, moeten regelmatig getest worden en zijn onderworpen aan een veiligheidsvergunning.

Ik heb een reserveonderdeel nodig voor mijn basketbalpaal b200 easy

Als je reserveonderdelen nodig hebt voor je basketbalpaal B200 EASY, ga je gewoon naar een Decathlon-winkel in je buurt. De technicus uit het atelier zal de nodige onderdelen voor je bestellen en zal je product herstellen.