basketbalpaal-b-300-decathlon-tarmak

REF: 8324355

BASKETBALPAAL B300

2015

Ontworpen voor kinderen en volwassenen die buiten basketballen. De basketbalpaal B300 is stevig en in hoogte verstelbaar van 2,20 m tot 3,05 m.

Praktische informatie over de basketbalpaal b300

Water of zand om je basketbalpaal te verzwaren?

De meeste basketbalpalen kun je verzwaren met water of zand (zie vermelding op de producten).Maar omdat zand wat compacter is, is het ook wat zwaarder bij eenzelfde volume: zo staat de paal stabieler (maar is hij minder gemakkelijk te verplaatsen).Water kan bovendien bevriezen in de winter en zo de plastic sokkel doen barsten als het kwik onder nul duikt. Ons advies: kies voor zand om de paal te verzwaren, zo ben je helemaal gerust.

Welke voorzorgen bij harde wind of storm?

Om ongevallen of stukgaan bij felle wind of stormweer te vermijden, raden we ten zeerste aan om de basketbalpaal plat te leggen.Hoe groter het bord, hoe meer vat de wind er immers op heeft, zeker wanneer de paal hoog reikt.Neem geen risico's.Als je in een streek woont waar het vaak hard waait, kun je je basketbalpaal ook extra verzwaren.

Hoe moet je je basketbalpaal onderhouden?

We raden je aan om je basketbalpaal schoon te maken met een vochtige spons en wat zeep. Afspoelen doe je met schoon water.Als de paal voorzien is van een schuimrubberen bescherming, neem die er dan gerust af in de winter.We raden ook aan om een zeil over de basketbalpaal te trekken, zo is hij beter beschermd tegen vorst en regen.

Zijn de tarmak-basketbalpalen geschikt voor openbare ruimtes of clubs?

Onze basketbalpalen zijn gemaakt voor gebruik in de privésfeer (met vrienden, familie).Ze voldoen aan de Franse (nr. 96-495 van 4 juni 1996) en Portugese (wetsdecreet 100-2003 gewijzigd door 82-2004) regelgevende decreten.Ze zijn niet geschikt voor intensief ("onjuist") gebruik op openbare plekken of in clubverband.De basketbalpalen die clubs gebruiken moeten regelmatig getest worden en zijn gebonden aan een veiligheidsvergunning.

Ik heb een reserveonderdeel nodig voor mijn basketbalpaal b300

Je kunt steeds terecht in je dichtstbijzijnde DECATHLON-winkel als je reserveonderdelen nodig hebt voor je basketbalpaal B300. Onze ateliertechnici kunnen de nodige onderdelen bestellen en je product repareren.