Tilt-120-grijs

Ref: 8500543, 8500542

Tilt 120 2018

wie zich af en toe in de stad wil verplaatsen met verschillende tranportmiddelen (lift, bus, metro, ...) en een minimum aan ruimte wil innemen.

Dankzij de 6 versnellingen van de Tilt 120, kan je elke helling in de stad aan of je inspanning naar wens aanpassen.Het zijdelingse vouwsysteem maakt je fiets 70% compacter.

Eerste gebruik

HOE HARD MOET IK MIJN BANDEN OPPOMPEN?
HOE KAN IK MIJN ZICHTBAARHEID EN VEILIGHEID MET MIJN FIETS VERGROTEN?
IS HET MOGELIJK DE ZADELPEN HOGER DAN DE AANGEGEVEN LIMIET AF TE STELLEN?

Ik heb een probleem

HET CENTRALE SCHARNIER MAAKT EEN KRAKEND GELUID
DE HENDEL VAN HET KADERSCHARNIER IS TE SOEPEL/TE STROEF
IK HOOR EEN GELUID ALS IK TRAP
IK KAN MOEILIJK BIJ DE REMHENDELS
ER ZIT SPELING OP DE REMHENDELS NAARMATE IK ZE GEBRUIK
DE RUBBEREN BINDING HOUDT DE FIETS NIET SAMENGEVOUWEN
HET LUKT ME NIET OM HET FIETSKADER SAMEN TE VOUWEN
MIJN VERSNELLINGEN SCHAKELEN MOEILIJK

Kan je het probleem niet oplossen of komt het niet voor in de lijst?Klik dan op de knop assistentie.

Tilt 120 2018