vouwfiets Tilt 500

Ref: 8500544, 8500546, 8500545, 8563415, 8563416

TILT 500 2018

wie zich af en toe in de stad wil verplaatsen met verschillende tranportmiddelen (lift, bus, metro, ...) en een minimum aan ruimte wil innemen..

Met een licht aluminium kader, 7 Shimano-versnellingen, spatbord en standaard. Dankzij het zijdelingse vouwsysteem met draaiknop kan je de fiets heel gemakkelijk vouwen, opbergen en vervoeren.

Eerste gebruik

Hoe moet ik mijn fiets monteren en afstellen?
Hoe hard moet ik mijn banden oppompen?
Hoe kan ik mijn zichtbaarheid en veiligheid met mijn fiets vergroten?

Ik heb een probleem

Mijn versnellingen schakelen moeilijk
Ik heb speling op het stuur
Ik heb speling in het stuurpenscharnier

Kan je het probleem niet oplossen of komt het niet voor in de lijst?klik dan op de knop assistentie.

Tilt 500 2018