TRAINING STATION

Ref: 8379822

TRAINING STATION

2017

Datum van verkoop: 2017

Ontworpen voor: cross training. Dip bars om al je spieren te trainen met behulp van je lichaamsgewicht.

Homegym: mobiel, compact en compleet, om al je spieren te trainen met je lichaamsgewicht als weerstand: dips, L-sit... Om te fitnessen waar je wilt, alleen of met twee!

VOORDELEN :

STEVIGHEID : Superstevig, kan een gewicht tot 130 kg aan.

VEELZIJDIGHEID : Tal van oefeningen mogelijk (boven-/onderlichaam, middel, cardio, stretching)

COMPACTHEID : Compact, gemakkelijk op te bergen en mee te nemen.

STABILITEIT : Uitstekende grip en stabiliteit, dankzij de caps en het stijve frame.

ERGONOMISCHE GREEP : Stevig en compact schuim, compacte structuur, comfortabel, intuïtieve bedrukking

Ik heb een probleem

Ontbrekend of stuk onderdeel

Zoek het nummer van het onderdeel en klik op \"NEEN\"

TRAINING STATION