TS 900

Ref: 8503464

TS 900

2018

Start verkoop: 2018

Ontworpen voor krachttraining: een dipstation om alle spieren in je lichaam met je lichaamsgewicht mee te trainen.

Geschikt voor talrijke oefeningen met je eigen lichaamsgewicht. De mogelijkheden: optrekoefeningen met handen dicht bij elkaar of ver uit elkaar, dips, push-ups en leg raises.

VOORDELEN VOOR DE GEBRUIKER:

- Veelzijdig: Optrekoefeningen (3 soorten grepen), dips, buikspieroefeningen, enzovoort.

- Stevig: Bijzonder stevig, bestand tegen een belasting van 150 kg, je kunt met gewichten werken.

- Gebruiksvriendelijk: Dankzij de twee voetsteunen geraak je gemakkelijk aan de optrekstang.

- Afstelbaar: Rugleuning is in hoogte verstelbaar voor meer comfort bij gebruik als dipstation.

- Grip: Antisliphandgrepen.

- Stabiel: hard en stabiel frame.

Overzicht van de onderdelen

TS900