TS 900

Ref: 8503464

TS 900

2018

Start verkoop: 2018

Ontworpen voor krachttraining: een dipstation om alle spieren in je lichaam met je lichaamsgewicht mee te trainen. Geschikt voor talrijke oefeningen met je eigen lichaamsgewicht. De mogelijkheden: optrekoefeningen met handen dicht bij elkaar of ver uit elkaar, dips, push-ups en ο»Ώleg raises. VOORDELEN VOOR DE GEBRUIKER: - Veelzijdig: Optrekoefeningen (3 soorten grepen), dips, buikspieroefeningen, enzovoort. - Stevig: Bijzonder stevig, bestand tegen een belasting van 150 kg, je kunt met gewichten werken. - Gebruiksvriendelijk: Dankzij de twee voetsteunen geraak je gemakkelijk aan de optrekstang. - Afstelbaar: Rugleuning is in hoogte verstelbaar voor meer comfort bij gebruik als dipstation. - Grip: Antisliphandgrepen. - Stabiel: hard en stabiel frame.

Ik zet mijn product in elkaar

Je hebt gekozen voor een DOMYOS-product, en wij willen je graag bedanken voor je vertrouwen. Om je te helpen bij de ingebruikname van je toestel, hebben wij een tutorial opgesteld. Klik op de video hieronder voor een stap-voor-stapbegeleiding van de montage.

Montagevideo TS 900

Ik heb een probleem

Ik heb een probleem bij het gebruik

Raadpleeg bij een probleem in het gebruik van je toestel zorgvuldig de handleiding.   Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met je dichtstbijzijnde winkel.

Overzicht van de onderdelen
TS 900

Handleiding

• TS 900

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

TS 900

SAMENSTELLING

Frame

100,00% Staal

Rugleuning

10,00% polyurethaan, 70,00% polyurethaanschuim, 20,00% hout

ONDERHOUDSTIP

Schoonmaken met een vochtig doekje.

GEBRUIKSBEPERKING

Maximaal gewicht / lengte: 150 kg / 195 cm. Thuisgebruik.