VE 120

Ref: 8213119

VE 120

Start verkoop: 2012

Geschikt voor occasionele cardiotraining bij je thuis.

VOORDELEN:

STEVIGHEID: Vliegwiel: 3 kg. Stabiliteit van de fiets. 8 moeilijkheidsgraden

.COMFORT: Vlotte en stille trapbewegingen. Eenvoudige mechanische afstellingen.

GEBRUIKSGEMAK: Nieuwe slim intuitive display: 1 knop en 5 functies. Autoscan-modus.

METEN VAN DE FYSIEKE ACTIVITEIT: Consoleweergave: Tijd, afstand, snelheid, verbrande calorieën, duur

OPBERGGEMAK: Compact product om gemakkelijk weg te bergen.

Ingebruikname

Je hebt een product van het merk DOMYOS gekozen en we willen je bedanken voor je vertrouwen. Om je te helpen bij de ingebruikname van je toestel, hebben wij een tutorial opgesteld. Klik op de video hieronder voor een stap-voor-stapbegeleiding van de montage.

ygbLbYw4CRw

Ik heb een probleem

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

Mijn display geeft niet de juiste maateenheid weer
De display blijft op nul staan
Er kleppert iets wanneer de pedalen bewegen
Mijn crosstrainer maakt lawaai
De crosstrainer staat niet stabiel
Mijn display gaat niet aan
Ik heb een probleem met de pedalen
Ik heb een probleem met de weerstand
De pedalen maken geluid

OVERZICHT VAN DE ONDERDELEN

VE 120

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet?

Neem dan contact op met een van onze specialisten.

VE 120

Onderhoud van mijn product

Hij zorgt voor jou, dus waarom niet iets terugdoen? Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier al onze onderhoudstips.

Ik bestel de beschikbare onderdelen voor dit product

Heb je reserveonderdelen nodig voor je fiets?

Onderhoud van mijn crosstrainer/hometrainer door een technicus

Ontdek de diensten* voor het onderhoud van je hometrainer of crosstrainer.

*Onze prijzen dekken enkel de werkuren en zijn exclusief onderdelen. De prijzen kunnen verschillen per winkel. Als de winkel het werk niet ter plaatse kan uitvoeren, worden de producten opgestuurd naar het dichtstbijzijnde regionale Atelier, dit kan een meerprijs met zich meebrengen. Neem contact op met jouw Decathlon-winkel voor een offerte.

Vervangen van de computer
Vervangen van de draad van de computer
Vervangen van de pedalen
Vervangen mechanische kabel onderaan
Vervangen van de schroevenset
Vervangen van de lagers van het crankstel
Afnemen/terugplaatsen beschermkast
Vervangen van de spanningsregelaar
Vervangen van de cranks
Vervangen van de sensor
Afstellen van de magnetische weerstand
Vervangen van de pedaalarm
Vervangen van de motor
Vervangen van het asblad
Plaatsen van de set ring/stuurpen
Vervangen van het zadel
Vervangen van de spanrol
Vervangen van de drijfriem
Vervangen van de monobloc trapas
Vervangen van de knop voor het op afstand bedienen
Vervangen van het vliegwiel
Forfait revisie

Handleiding

Onze beloftes

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.

VE 120