VE 170

Ref: 8043918

VE 170

Année de commercialisation : 2007

Conçu pour la pratique occasionnelle du cardio-training à domicile (≤ 3h par semaine).

C’est une activité complète et sans impact. Elle permet :~- Le développement de l’ENDURANCE ~- La TONIFICATION de l’ensemble du corps

Pour entretenir sa forme, l'OMS recommande de pratiquer cette activité de façon régulière et modérée (légère transpiration, on doit pouvoir tenir une conversation) : 22 min/jour.~Pour perdre du poids et particulièrement réduire la masse grasse, l'OMS recommande de pratiquer cette activité également de façon régulière et modérée, mais plus longtemps : 44 min/jour.

J'AI UN PROBLEME

Votre appareil est monté correctement mais vous rencontrez des difficultés lors de son utilisation? Retrouvez toutes nos FAQ ici.

LE PÉDALAGE EST BRUYANT
DIFFICULTES A CAPTER LES PULSATIONS CARDIAQUE
J’AI UN PROBLÈME AU NIVEAU DE LA RÉSISTANCE
MON VELO N'AFFICHE PAS LES BONNES MESURES
LA CONSOLE NE S'ALLUME PAS
MA CONSOLE RESTE A ZERO
MON VELO N'EST PAS STABLE
MON VÉLO FAIT DU BRUIT
UN CLAQUEMENT SE PRODUIT À CHAQUE TOUR DE PÉDALES
J'AI UN PROBLÈME AU PÉDALAGE

IK BESTEL DE BESCHIKBARE ONDERDELEN VOOR DIT PRODUCT

Heb je reserveonderdelen nodig voor je fiets?

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN DOOR EEN TECHNIEKER

Ontdek de diensten* voor het onderhoud van je hometrainer of crosstrainer.

*Onze tarieven zijn uitgedrukt in werkuren (onderdelen niet inbegrepen) en kunnen variëren naargelang de winkel. Indien de winkel de diensten niet ter plaatse aanbiedt, worden de producten verzonden naar het dichtstbijzijnde Regionaal Atelier, wat kan leiden tot een hoger tarief dan online vermeld staat. Vraag om een precieze kostenraming in jouw Decathlonwinkel.

VERVANGEN VAN DE COMPUTER
VERVANGEN VAN BEDRADING VAN DE COMPUTER
VERVANGEN VAN DE PEDALEN
VERVANGEN VAN DE MECHANISCHE KABEL ONDERAAN
VERVANGEN VAN DE SCHROEVEN
VERVANGEN VAN DE LAGERS VAN HET CRANKSTEL
AFNEMEN / TERUGPLAATSEN BEHUIZING
VERVANGEN VAN DE SPANNINGCONTROLLER
VERVANGEN VAN DE CRANKS
VERVANGEN VAN DE SENSOR
AFSTELLEN VAN DE MAGNETISCHE WEERSTAND
VERVANGEN VAN DE VOETPLAATBEUGEL
VERVANGEN VAN DE MOTOR
VERVANGEN VAN HET AS BLAD
PLAATSEN VAN DE SET RING / STUURPEN
VERVANGEN VAN HET ZADEL
VERVANGEN VAN DE SPANROL
VERVANGEN VAN DE DRIJFRIEM
VERVANGEN VAN HET MONOBLOC CRANKSTEL
VERVANGEN VAN DE KNOP VOOR AFSTANDSBEDIENING
VERVANGEN VAN HET VLIEGWIEL
FORFAIT VOOR REVISIE

NOTICE

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.

VE 170