VE 200

Ref: 8158293

VE 200

Start verkoop: 2010

Ontworpen voor wie thuis af en toe aan cardiotraining doet (tot 30 minuten in totaal per dag).

Een complete, impactloze work-out. Je kunt:~- Je UITHOUDINGSVERMOGEN verbeteren~- Je hele lichaam VERSTERKEN

De Wereldgezondheidsorganisatie raadt aan om regelmatig en gemiddeld intensief aan sport te doen om in vorm te blijven (licht transpireren, je moet nog een conversatie kunnen voeren): 22 min/dag.~Om gewicht te verliezen en vooral je vetpercentage naar beneden te halen, raadt de WGO aan om even regelmatig en intensief te sporten, maar wel langduriger: 44 min/dag.

Ik heb een probleem

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

Ik heb een probleem met de weerstand
Mijn crosstrainer maakt lawaai
Problemen met de hartslagmeting
Ik heb een probleem met de pedalen
De pedalen maken lawaai
De display blijft op nul staan
De crosstrainer staat niet stabiel
Er kleppert iets wanneer de pedalen bewegen
Mijn display gaat niet aan
Mijn display geeft niet de juiste maateenheid weer

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet? neem dan contact op met een van onze specialisten.

VE 200

Onderhoud van mijn product

Hij zorgt voor jou, dus waarom niet iets terugdoen? Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier al onze onderhoudstips.

Opbergtips
Gebruiksbeperking
Onderhoudstips

Ik bestel de beschikbare onderdelen voor dit product

HEB JE RESERVEONDERDELEN NODIG VOOR JE CROSSTRAINER?

VE 200

Onderhoud van mijn crosstrainer/hometrainer door een technicus

Ontdek de diensten* voor het onderhoud van je hometrainer of crosstrainer.

*Onze prijzen dekken enkel de werkuren en zijn exclusief onderdelen. De prijzen kunnen verschillen per winkel. Als de winkel het werk niet ter plaatse kan uitvoeren, worden de producten opgestuurd naar het dichtstbijzijnde regionale Atelier, dit kan een meerprijs met zich meebrengen. Neem contact op met jouw Decathlon-winkel voor een offerte.

Vervangen van de computer
Vervangen van de draad van de computer
Vervangen van de pedalen
Vervangen mechanische kabel onderaan
Vervangen van de schroevenset
Vervangen van de lagers van het crankstel
Afnemen/terugplaatsen beschermkast
Vervangen van de spanningsregelaar
Vervangen van de cranks
Afstellen van de magnetische weerstand
Vervangen van de pedaalarm
Vervangen van de motor
Vervangen van het asblad
Plaatsen van de set ring/stuurpen
Vervangen van het zadel
Vervangen van de spanrol
Vervangen van de drijfriem
Vervangen van de monobloc trapas
Vervangen van de knop voor het op afstand bedienen
Vervangen van het vliegwiel
Forfait revisie