VE 230

REF: 8298138

VE 230

2013

De display schakelt niet in

Je crosstrainer werkt op batterijen
          1-Controleer de +/--positie van de batterijen.
          2-Als het probleem aanhoudt, plaats dan nieuwe batterijen

VE 230
Ik heb een probleem met de weerstand

Schroef de stuurhouder los en controleer of de kabel correct werd aangesloten
Controleer of het zwarte blokje onderaan de kabel werd verwijderd.

VE 230
Er kleppert iets wanneer de pedalen bewegen

Draai de pedalen een volledige slag los, en draai ze dan opnieuw zeer stevig aan

De rechterpedaal (R) en de linkerpedaal (L) hebben een tegengestelde schroefrichting:
                  R= met de klok mee      L= tegen de klok in

VE 230
Ontbrekende of beschadigde onderdelen

Zoek het nummer van het onderdeel en klik op 'NEEN'

VE 230
De display geeft 'err' aan

1-Controleer of de RO-ST-schakelaar achterop de console in de middelste stand staat
2-Druk op de \"RESET\"-knop om je keuze te bevestigen

VE 230
Mijn toestel maakt lawaai

Draai alle zichtbare schroeven aan

VE 230
De display blijft op nul staan

1. Controleer aan de achterkant van de console of alles correct is aangesloten.

2. Controleer aan de aansluiting tussen stuurpen en frame of alles correct is aangesloten.

VE 230
De hendels komen los van de as
VE 230
Mijn console toont niet de juiste meeteenheden voor afstand

1-Controleer of de schakelaar achterop de console op \"Km\" staat voor een weergave in kilometers en \"Mi\" voor een weergave in mijl.
2-Controleer of de schakelaar achterop de console op \" VM \" staat voor een hometrainer en \" VE \" voor een crosstrainer
3-Controleer of de RO/ST-schakelaar achterop de console in de middelste stand staat
4-Druk op de \"RESET\"-knop om je keuze te bevestigen

VE 230
VE 230