VE 490

Ref: 8112700

VE 490

Start verkoop: 2009

Ontworpen voor regelmatige cardiotraining thuis (tot 5u per week). De opvouwbare crosstrainer!

Een complete training zonder schokken. Hiermee kun je:~- je uithoudingsvermogen vergroten~- je spieren verstevigen

Om in vorm te blijven, raadt de WHO aan om deze activiteit regelmatig uit te oefenen, aan matige intensiteit (licht transpireren, je moet nog in staat zijn een gesprek te voeren): 22 min/dag.~Als je wil afvallen, en vooral vetmassa wil verliezen, raadt de WHO aan om deze activiteit eveneens regelmatig en met matige intensiteit te beoefenen, maar dan langer: 44 min/dag.

IK HEB EEN PROBLEEM

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

PROBLEMEN MET DE HARTSLAGMETING
MIJN DISPLAY GEEFT NIET DE JUISTE MAATEENHEID WEER
MIJN DISPLAY GAAT NIET AAN
IK HEB EEN PROBLEEM MET DE PEDALEN
DE DISPLAY BLIJFT OP NUL STAAN
ER KLEPPERT IETS WANNEER DE PEDALEN BEWEGEN
MIJN CROSSTRAINER MAAKT GELUID
DE PEDALEN MAKEN GELUID
EEN PROBLEEM MET DE WEERSTAND
DE CROSSTRAINER STAAT NIET STABIEL

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

VE 490

ONDERHOUD VAN MIJN PRODUCT

Hij zorgt voor jou, dus waarom niet iets terugdoen? Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier al onze onderhoudstips

OPBERGTIPS
GEBRUIKSBEPERKING
ONDERHOUDSTIPS

ONDERHOUD VAN MIJN CROSSTRAINER/HOMETRAINER DOOR EEN TECHNICUS

Ontdek de diensten* voor het onderhoud van je hometrainer of crosstrainer.

*Onze prijzen dekken enkel de werkuren en zijn exclusief onderdelen. De prijzen kunnen verschillen per winkel. Als de winkel het werk niet ter plaatse kan uitvoeren, worden de producten opgestuurd naar het dichtstbijzijnde regionale Atelier, dit kan een meerprijs met zich meebrengen. Neem contact op met jouw Decathlon-winkel voor een offerte.

VERVANGEN VAN DE COMPUTER
VERVANGEN VAN DE DRAAD VAN DE COMPUTER
VERVANGEN VAN DE PEDALEN
VERVANGEN MECHANISCHE KABEL ONDERAAN