VE 530

Ref: 8289519

VE 530

2013

Ik heb een probleem

Het display geeft niet de juiste meeteenheden weer voor afstand en snelheid

1-Controleer of de schakelaar achterop de console op \"Km\" staat voor een weergave in kilometers en \"Mi\" voor een weergave in mijl.

2-Controleer of de schakelaar achterop de console op \"VM\" staat voor een hometrainer en \"VE\" voor een crosstrainer

3-Druk op de \"RESET\"-knop om je keuze te bevestigen

VE 530
De display schakelt niet in

Controleer of de adapter goed is aangesloten op de crosstrainer, of de adapter is aangesloten op het elektriciteitsnet en of je stopcontact werkt.
Achterop de console: Controleer of alles correct is aangesloten.
Aan de aansluiting tussen stuurpen en frame: Controleer of alles correct is aangesloten.

VE 530
Er kleppert iets wanneer de pedalen bewegen

Draai de asschroeven van de pedalen een slag open, en draai ze dan zeer stevig aan.

VE 530
Ik heb een probleem met de weerstand

1. Controleer of de metalen pinnen van de aansluitingen niet verbogen zijn.

2. Achter op de console: controleer of alles correct is aangesloten.
Aan de aansluiting tussen stuurpen en frame: controleer of alles correct is aangesloten.

VE 530
Problemen met de hartslagmeting

De hartslagindicator knippert niet of onregelmatig
=> Controleer of je de hartslagband goed om hebt (raadpleeg hiervoor de handleiding van je hartslagband)

VE 530

Draai alle zichtbare schroeven aan

VE 530
VE 530

ONTBREKENDE OF BESCHADIGDE ONDERDELEN?

VE 530