VE 730

Ref: 8289518

VE 730

2013

Ik heb een probleem met de weerstand

1- Controleer of de metalen strips van de aansluitingen niet verbogen zijn

2 -Aan de achterkant van de display: controleer of alles correct is aangesloten.
     Op het verbindingspunt van de stuurpen en het frame: controleer of alles correct is aangesloten.

VE 730
Er kleppert iets wanneer de pedalen bewegen

Draai de asschroeven van de pedalen een slag open, en draai ze dan zeer stevig aan

VE 730
Ontbrekende of beschadigde onderdelen

Zoek het nummer van het onderdeel en klik op 'NEEN'’

VE 730
De display schakelt niet in

Controleer of de adapter goed is aangesloten op de crosstrainer, of de adapter is aangesloten op het elektriciteitsnet en of je stopcontact werkt.
 Controleer aan de achterkant van je display of alles correct is aangesloten.
 Check aan de aansluiting tussen stuurpen en frame of alles correct is aangesloten.

VE 730
Problemen met de hartslagmeting

De hartslagindicator knippert niet of onregelmatig
=>Controleer of je de hartslagband goed aan hebt (raadpleeg hiervoor de handleiding van je hartslagband)

VE 730
Geluidsprobleem na montage van het artikel
Het display geeft niet de juiste meeteenheden weer voor afstand en snelheid

1-Controleer of de schakelaar achterop de display op \"Km\" staat voor een weergave in kilometers en op \"Mi\" voor een weergave in mijl
2-Controleer of de schakelaar achterop de display op \"VM\" staat voor een hometrainer en op \"VE\" voor een crosstrainer
3-Druk op de knop \"RESET\" om de verandering op te slaan

VE 730
Mijn toestel maakt geluid

Draai alle zichtbare schroeven aan

VE 730
VE 730