VE E-ENERGY

Ref: 8358830

VE E-ENERGY

In verkoop sinds: 2017

Ontworpen voor wie thuis aan figuurtraining wil doen en zijn prestaties wil verbeteren (intensief gebruik).

Ideaal voor de sportiefsten: verbeter je cardiovasculair uithoudingsvermogen en werk tegelijk aan een mooi strak figuur dankzij de helling van deze crosstrainer die je dijen en billen stevig aan het werk zet.

VOORDELEN:

Vloeiende trapbeweging: vliegwiel 12 kg

COACHING: 6 functies, 12 programma's

INSTELBAAR: helling om billen en dijen nog meer te trainen
WENDBAARHEID: Op wieltjes, om gemakkelijk te verplaatsen

Montage en eerste gebruik

Je hebt een product van het merk DOMYOS gekozen en we willen je bedanken voor je vertrouwen. Om je te helpen bij de ingebruikname van je toestel, hebben wij een tutorial opgesteld. Klik op de video hieronder voor een stap-voor-stapbegeleiding van de montage.

Comment monter votre vélo elliptique Domyos E-Energy ?

Ik heb een probleem

Is je toestel goed opgezet, maar ondervind je toch nog enkele problemen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

De display schakelt niet in
De display toont niet de juiste eenheden
Mijn toestel maakt lawaai
De crosstrainer staat niet stabiel
Ik heb een probleem met de hartslagband
Ik heb een probleem met de e-connected app
De display blijft op nul staan
Er kleppert iets wanneer de pedalen bewegen

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet?

Neem dan contact op met een van onze specialisten.

VE E-ENERGY

Onderhoud van mijn product

Hij zorgt voor jou, dus waarom niet iets terugdoen? Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier al onze onderhoudstips.

Hoe moet ik mijn crosstrainer smeren?

Het apparaat moet regelmatig worden gesmeerd. Dit doe je bij het monteren en vervolgens een keer per jaar.

Kijk goed op de rechtertekening hoe je hierbij te werk moet gaan.

VE E-ENERGY

Ik bestel de beschikbare onderdelen voor dit product

Heb je reserveonderdelen nodig voor je fiets?

Onderhoud van mijn crosstrainer/hometrainer door een technicus

Ontdek de diensten* voor het onderhoud van je hometrainer of crosstrainer.

*Onze prijzen dekken enkel de werkuren en zijn exclusief onderdelen. De prijzen kunnen verschillen per winkel. Als de winkel het werk niet ter plaatse kan uitvoeren, worden de producten opgestuurd naar het dichtstbijzijnde regionale Atelier, dit kan een meerprijs met zich meebrengen. Neem contact op met jouw Decathlon-winkel voor een offerte.

Vervangen van de computer
Vervangen van de draad van de computer
Vervangen van de pedalen
Vervangen mechanische kabel onderaan
Vervangen van de schroevenset
Vervangen van de lagers van het crankstel
Afnemen/terugplaatsen beschermkast
Vervangen van de spanningsregelaar
Vervangen van de cranks
Vervangen van de sensor
Afstellen van de magnetische weerstand
Vervangen van de pedaalarm
Vervangen van de motor
Vervangen van het asblad
Plaatsen van de set ring/stuurpen
Vervangen van het zadel
Vervangen van de spanrol
Vervangen van de drijfriem
Vervangen van de monobloc trapas
Vervangen van de knop voor het op afstand bedienen
Vervangen van het vliegwiel
Forfait revisie

Handleidingen

VE E-ENERGY

Samenstelling

VE E-ENERGY

Onze beloftes

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.

VE E-ENERGY