VE E-SHAPE+

Ref: 8358831

VE E-SHAPE+

Start verkoop: 2016

Ontworpen om met de grootste bewegingen aan een strakker lichaam te werken (regelmatig gebruik).

De crosstrainer met de meest vloeiende en grootste bewegingen uit ons gamma. Met de E Connected-app heb je bovendien een coach in huis om je doelstellingen te behalen.

DE VOORDELEN:

Vloeiende trapbeweging: vliegwiel 9 kg

COACHING: 6 functies, 9 programma's
Gepersonaliseerde coaching met de app

GEBRUIKSCOMFORT: Ergonomisch stuur en instelbare pedalen. Met pedaalblokkering (voor extra veiligheid als je de crosstrainer niet gebruikt).

WENDBAARHEID: Op wieltjes, om gemakkelijk te verplaatsen

IK HEB EEN PROBLEEM

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

DE DISPLAY BLIJFT OP NUL STAAN
DE DISPLAY TOONT NIET DE JUISTE EENHEDEN
ER KLEPPERT IETS WANNEER DE PEDALEN BEWEGEN
MIJN TOESTEL MAAKT GELUID
DE DISPLAY SCHAKELT NIET IN
DE CROSSTRAINER STAAT NIET STABIEL
PROBLEMEN MET DE HARTSLAGMETING

OVERZICHT VAN DE ONDERDELEN:

VE E-SHAPE+

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet?

Neem dan contact op met een van onze specialisten.

VE E-SHAPE+

ONDERHOUD VAN MIJN PRODUCT

Hij zorgt voor jou, dus waarom niet iets terugdoen? Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier al onze onderhoudstips.

IK BESTEL DE BESCHIKBARE ONDERDELEN VOOR DIT PRODUCT

Heb je reserveonderdelen nodig voor je fiets?

ONDERHOUD VAN MIJN CROSSTRAINER/HOMETRAINER DOOR EEN TECHNICUS

Ontdek de diensten* voor het onderhoud van je hometrainer of crosstrainer.

*Onze prijzen dekken enkel de werkuren en zijn exclusief onderdelen. De prijzen kunnen verschillen per winkel. Als de winkel het werk niet ter plaatse kan uitvoeren, worden de producten opgestuurd naar het dichtstbijzijnde regionale Atelier, dit kan een meerprijs met zich meebrengen. Neem contact op met jouw Decathlon-winkel voor een offerte.

VERVANGEN VAN DE COMPUTER
VERVANGEN VAN DE DRAAD VAN DE COMPUTER
VERVANGEN VAN DE PEDALEN
VERVANGEN MECHANISCHE KABEL ONDERAAN