VE ESSENTIAL +

Ref: 8349406

VE ESSENTIAL +

2015

Start verkoop: 2015

Ik heb een probleem

De hendels komen los van de as

VE ESSENTIAL +

Draai alle zichtbare schroeven aan

VE ESSENTIAL +
Er kleppert iets wanneer de pedalen bewegen

Draai de schroeven van de pedaalassen een slag los en draai ze vervolgens stevig terug aan

De rechterpedaal (R) en de linkerpedaal (L) hebben een tegengestelde schroefrichting:
                  R= met de klok mee      L= tegen de klok in

De sensor detecteert mijn hartslag niet

Maak je handen licht vochtig en plaats beide handen op de sensoren

VE ESSENTIAL +
Ik heb een probleem met de weerstand

1- Controleer of de metalen strips van de aansluitingen niet verbogen zijn

2- Achter op de display: controleer of alles correct is aangesloten.
Op het verbindingspunt van de stuurpen en het frame: controleer of alles correct is aangesloten.

VE ESSENTIAL +
De display schakelt niet in

1. Je crosstrainer werkt op batterijen: controleer de +/--positie van de batterijen. Als het probleem aanhoudt, plaats dan nieuwe batterijen
Je crosstrainer is aangesloten op het elektriciteitsnet: controleer de aansluiting van de adapter, of je crosstrainer goed verbonden is met het elektriciteitsnet en controleer of je stopcontact wel werkt.

2. Achter op de display: controleer of alles correct is aangesloten.
Op het verbindingspunt van de stuurpen en het frame: controleer of alles correct is aangesloten.

VE ESSENTIAL +
VE ESSENTIAL +