WING 6 MΒ²

REF: 8829948, 8828319, 8828331

WINGFOILBOARD WNG 900

2023

Wingfoilen bij weinig wind is mogelijk. Dit robuuste wingfoilboard is ontwikkeld om snel en stabiel uit het water te komen en biedt een optimale glijkwaliteit.

Nu kan je nog meer uren op het water zijn! Profiteer van het minste zuchtje wind en verbreed je horizon met dit board dat ideaal is voor freeriden.

Je wingfoilboard onderhouden

Moet ik mijn board na elke sessie afspoelen?

Ja, dat is nodig om de levensduur en prestaties van je uitrusting te garanderen. Door je board af te spoelen verwijder je zout, zand en andere vuilresten die zich tijdens je wingfoilsessie kunnen ophopen. Wacht tot je board droog is voordat je het in een hoes opbergt. Als zout en vuil op je board blijven zitten, kunnen ze voortijdige slijtage van de materialen en schade aan het oppervlak veroorzaken.

Hoe moet ik mijn wingfoilboard onderhouden?Β 

- Spoel je board na elk gebruik af met zoet water om zout en zandresten te verwijderen die schade kunnen veroorzaken aan het oppervlak van je uitrusting.

- Zorg ervoor dat je je board op een droge plaats bewaart, uit het zonlicht. Vermijd dat je board in contact komt met harde oppervlakken die het kunnen beschadigen.

- Het is belangrijk om je board niet bloot te stellen aan extreme temperaturen, zoals zeer hoge of zeer lage temperaturen. Laat je board niet langdurig aan de hitte van de zon blootgesteld staan en bewaar het niet op koude of vochtige plaatsen.

- Controleer je board regelmatig op scheuren, deuken of andere mogelijke problemen. Als je een probleem opmerkt, los dit dan snel op om te voorkomen dat de situatie verergert.

- Bescherm je board tijdens het transport; gebruik hiervoor een beschermhoes om krassen en schade door stoten te voorkomen.

Je wingfoilboard repareren

WING 6 MΒ²

Onderdelen

Op de website van Decathlon vind je alle onderdelen voor je product!

Handleiding

Klik hier om de handleiding te downloaden

Wingfoilboard WNG 900

Contact

Als je vragen hebt, kun je contact met ons opnemen via het volgende adres:
[email protected]