2 seconds-tent 2 fresh&black 2 personen Quechua

REF: 8492483, 8492687, 8378284, 8492484, 8357353

2 SECONDS-TENT

2018

Alle 2 Seconds-tenten worden in een laboratorium en in de praktijk getest, en komen met 2 jaar garantie op eventuele fabricagefouten.

Als je echter toch problemen tegenkomt met je tent, zal je hier de oplossing vinden.

Lang leve je tent!

De tent repareren

De 2 Seconds-tent bestaat uit 3 delen: de binnentent, de buitentent en de bogen.

Ik heb een probleem met een boog

Wij raden aan om bij je Decathlon-winkel langs te gaan. Zij kunnen bepalen of het gaat om een defect of om een gevolg van verkeerd gebruik.

In het eerste geval kan je je tent omruilen of terug laten betalen. In het tweede geval kan je je tent in het atelier laten repareren of zelf repareren aan de hand van de volgende stappen.

Vanwege het pop-up opzetsysteem hebben de bogen van de 2 Seconds-tenten een specifieke structuur, waardoor de reparatie technischer is dan die van een klassieke tent. Let goed op en ga behoedzaam te werk. De druk die je uitoefent op de bogen kan blessures veroorzaken. 

Voor een eenvoudigere oplossing kan je ook een voorgemonteerde set "buitentent + bogen" aanschaffen, waar je enkel maar de binnentent van je oude tent hoeft in te schuiven.

hoe-je-2-seconds-tent-repareren-DNV

Ik heb een probleem met mijn binnen- of buitentent

De buitentent is de buitenkant, het zichtbare deel van de tent. De binnentent is de binnenkant, het deel waarin je je luchtbed of matje legt.

Wil je een van de twee vervangen, volg dan de stappen in de video hieronder en koop de onderdelen uit de catalogus hierna. Voor de binnentent hoef je enkel rekening te houden met het aantal plaatsen en het formaat van jouw model (XL of klassiek). Voor de buitentent kan je ook nog het gebruikte materiaal kiezen (Fresh&Black of klassiek)...

Dit is misschien het moment om je oude tent op te waarderen, zodat je zelfs in de volle zon nog slapen kunt!