2 SECONDS TENTEN | DECATHLON DIENST NA VERKOOP

2 SECONDS TENTEN

KAMPEREN EN TREKKING

Selecteer het juie model om alle informatie over uw product te vinden. Montage, onderhoud, herstelling, toebehoren en reserveonderdelen compatibel met uw 2 seconds tent!

2 Seconds Easy-tenten

2 Seconds Easy: montage, onderhoud, reparatie, handleiding

We zijn er heilig van overtuigd dat de levenscyclus van een product niet eindigt als het beschadigd is geraakt. Daarom stellen we verschillende oplossingen voor om je product te repareren, te onderhouden en juist te gebruiken, zodat je er zo lang mogelijk van kunt genieten.

herstellen-tent-2seconds-2-personen-quechua-beschadigd

ALLE 2SECONDS-TENTEN VOOR 2 PERSONEN

IS JE TENT BESCHADIGD? GOOI ZE NIET WEG!Denk eraan dat de ecologische impact van een tent afdanken overeenkomt met meer dan 3000 km rijden met een wagen. Om deze impact te vermijden, zorgt Decathlon ervoor dat alle tenten te herstellen zijn zodat ze zich terug in perfecte staat bevinden!Op deze pagina leggen we je stap voor stap uit hoe je jouw tent moet herstellen afhankelijk van het probleem.Al onze tenten komen met garantie op eventuele fabricagefouten. Deze garantie omvat de herstelling van je tent, die je rechtstreeks naar het atelier van jouw Decathlon-winkel kan brengen. Bij schade buiten garantie, of wanneer ze beschadigd werd door een verkeerde handeling, kan je ze zeer gemakkelijk zelf herstellen (of tegen betaling laten herstellen in ons atelier).

2-seconds tent dnv klantendienst

2 SECONDS-TENT - QUECHUA

Alle 2 Seconds-tenten worden in een laboratorium en in de praktijk getest, en komen met 2 jaar garantie op eventuele fabricagefouten.Als je echter toch problemen tegenkomt met je tent, zal je hier de oplossing vinden.Lang leve je tent!

how-to-repair-TENT-2-seconds-3-person-fresh-and-black-broken

TENT 2 SECONDS FRESH & BLACK 3 PERSONEN

IS JE TENT KAPOT? GOOI DEZE NIET WEG! De ecologische voetafdruk van een weggegooide tent komt overeen met de impact van een autorit van meer dan 3000 km. Om die impact te verkleinen, garandeert Decathlon dat al zijn tenten repareerbaar zijn en na reparatie weer in perfecte staat zijn! Op deze pagina begeleiden we je stap voor stap bij het uitvoeren van diverse reparaties aan je tent. Op al onze tenten heb je garantie tegen fabricagefouten. Indien je tent onder de garantie valt, breng je ze naar het atelier van je Decathlon-winkel en repareren we ze voor jou. Is de garantie verstreken of is de schade het gevolg van verkeerd gebruik dan kan je je tent heel eenvoudig zelf repareren (of tegen betaling laten repareren in ons atelier).

repareren-tent-2-second-2-personen-fresh-and-black-quechua-kapot

Tent 2 Seconds Fresh & Black voor 2 personen

Is je tent kapot? Gooi ze niet weg!De ecologische impact van een weggegooide tent is gelijk aan meer dan 3.000 km autorijden. Om deze impact te beperken, belooft Decathlon dat alle tenten repareerbaar zijn en in perfecte staat verkeren na de reparatie!Op deze pagina begeleiden we je stap voor stap bij de reparatie van je tent naargelang van het vastgestelde probleem.Voor al onze tenten geven we garantie tegen eventuele productiefouten. Als deze garantie van toepassing is, staan wij in voor de reparatie en kun je de tent direct afgeven in het atelier van je Decathlon-winkel. Als de garantie niet (meer) geldt of al je tent beschadigt raakte door een verkeerde handeling, kun je ze heel gemakkelijk zelf repareren (of op jouw kosten laten repareren in het atelier).

herstellen-tent-2-seconds-2-personen-fresh-and-black-quechua-xl-kapot

2 SECONDS-TENT 2 PERSONEN FRESH & BLACK XL

IS JE TENT STUK? GOOI ZE NIET WEG!Weet dat de ecologische voetafdruk van een weggegooide tent overeenkomt met een autorit van meer dan 3000 km. Om die impact te verkleinen, wil Decathlon ervoor zorgen dat alle tenten herstelbaar zijn en na hun reparatie weer in perfecte staat verkeren!Op deze pagina begeleiden we je stap voor stap om je tent te repareren waar nodig.Al onze tenten worden verkocht met een garantie tegen eventuele fabricagefouten. Indien je tent nog onder de garantie valt, nemen wij de kosten voor de reparatie op ons en kun je ze meteen naar het atelier van je Decathlon-winkel brengen. Valt ze niet meer onder garantie of werd ze beschadigd door verkeerd gebruik, dan kun je ze erg gemakkelijk zelf repareren (of op jouw kosten in het atelier laten repareren).

hoe-herstellen-2-seconds-tent-3-personen-fresh-and-black-xl-stuk

2 SECONDS-TENT 3 PERSONEN FRESH & BLACK XL

IS JE TENT STUK? GOOI ZE NIET WEG!Hou er rekening mee dat de ecologische impact van een weggegooide tent overeenkomt met 3 000 km autorijden. Om die impact te beperken, engageert Decathlon zich opdat alle tenten herstelbaar zouden zijn en in perfecte staat na herstelling! Op deze pagina begeleiden we je stap voor stap om je tent te herstellen naargelang het probleem dat zich stelt. Al onze tenten zijn gegarandeerd tegen eventuele fabricagefouten. Onder garantie nemen wij de herstelling voor onze rekening en kun je dus je tent rechtstreeks naar de werkplaats van je Decathlon-winkel brengen.Buiten garantie, of als je tent beschadigd is door foutief gebruik, kun je ze zelf heel makkelijk herstellen (of in de werkplaats, op jouw kosten).