FEB 500 SP

Ref: 8503088

BIKE 500

Ontworpen om in conditie te blijven met een maximum aan comfort (regelmatig gebruik).

De eerste hometrainer die je overal in huis kan gebruiken! Je hebt geen stopcontact meer nodig.

PRODUCTVOORDELEN:

VLOEIENDE TRAPBEWEGING: vliegwiel van 6kg.

COACHING: 5 functies waaronder een hartslagmeter.~7 programma's

ZITCOMFORT: Comfortabel zadel, gemakkelijk op- en afstappen, verstelbaar stuur, voetriempjes.

WENDBAARHEID: Gemakkelijk te verplaatsen dankzij de wieltjes.

STEVIGHEID: Maximum gewicht gebruiker: 130 kg.

Montage en eerste gebruik

Je hebt een product van het merk DOMYOS gekozen en we willen je bedanken voor je vertrouwen. Klik voor hulp bij de ingebruikname van je toestel op het filmpje om je door de verschillende montagestappen te laten leiden.

Ik heb een probleem

Je toestel is correct gemonteerd maar je hebt problemen bij het gebruik ervan? Ontdek hier al onze oplossingen.

Hoe moet ik mijn hometrainer aansluiten
Moeilijkheden bij het detecteren van de hartslag
Ik heb een probleem met de e-connected app
Ik hoor gekraak bij elke trapbeweging
De weergegeven snelheid is niet juist
Ik kan de pedalen niet monteren
Garantie
Code e2 of e3 verschijnt op mijn console
De werking van de zelfaandrijving
Mijn console toont niet de juiste meeteenheden voor afstand
Mijn console schakelt niet in
Mijn console werkt, maar gaat na 5 seconden in pauzemodus
Mijn fiets maakt lawaai
Gegevens van de sessie
Mijn console valt uit

Lukt het niet om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet?

NEEM DAN CONTACT OP MET ONS.

BIKE 500

Onderhoud van mijn product

Hij zorgt voor jou, waarom jij dan niet voor hem? Een regelmatig onderhoud is noodzakelijk om de prestaties van je toestel te garanderen en zijn levensduur te verlengen, ontdek hier al onze onderhoudstips.

Onderhoudstips
Opbergtips
Gebruiksbeperkingen

Ik bestel de beschikbare onderdelen voor dit product

HEB JE ONDERDELEN NODIG VOOR JE HOMETRAINER?

Ik ga mijn fiets herstellen

Ik ontdek de diensten en de maximale adviesprijzen van het Atelier*

*Onze prijzen dekken enkel de werkuren en zijn exclusief onderdelen. De prijzen kunnen verschillen per winkel. Als de winkel het werk niet ter plaatse kan uitvoeren, worden de producten opgestuurd naar het dichtstbijzijnde regionale Atelier, dit kan een meerprijs met zich meebrengen. Neem contact op met jouw Decathlon-winkel voor een offerte.

Plaatsen van de set ring/stuurpen
Vervangen van het vliegwiel
Vervangen van de cranks
Regeling van de magnetische spanning
Vervangen van de spanningsregelaar
Vervangen onderste mechanische kabel
Vervangen van de pedalen
Afnemen/terugplaatsen beschermkast
Vervangen van het monobloc crankstel
Vervangen van de drijfriem
Vervangen van de knop voor het op afstand bedienen
Vervangen van de sensor
Vervangen van het asblad
Vervangen van de handgrepen of pedalen
Forfait nakijken
Vervangen van de motor
Vervangen van het zadel
Vervangen van de schroevenset
Vervangen van de kabel van de computer
Vervangen van de computer
Vervangen van de lagers van het crankstel
Vervangen van de spanrol

Handleidingen

Samenstelling

SAMENSTELLING

Kader / Frame: 100% - Staal

Bekledingsmateriaal: 100% - Acrylonitril butadieen styreen

Schuim: 100% - Foamed Nitril Butadieen Rubber

Schroef: 100% - Staal

BIKE 500

Onze beloftes

Domyos geeft bij normaal gebruik een garantie van 5 jaar op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).