klantenservice fitness domyos decathlon

Fitness cardiotraining:
installatie, onderhoud en reparatie

Of je nu hulp nodig hebt bij de montage, het onderhoud of de reparatie van je fitnesstoestel, DECATHLON begeleidt je thuis en in de winkel.

HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

Welk Domyos toestel heb je?

Op zoek naar de montage- of gebruikershandleiding van je fitnesstoestel of naar onderdelen ervoor? Zoek je toestel in een van de categorieën hieronder en je vindt alle informatie die je nodig hebt.

De domyos garantie

Heb je een fitnesstoestel van Domyos gekocht of overweeg je er een te kopen en zit je met een vraag over de garantie op het toestel?  Voor alle informatie over de garantie op de toestellen van DOMYOS klik je op de knop hieronder ⬇️

reparatie fitnesstoestel klantenservice domyos

Je fitnesstoestel laten repareren door een expert | de diensten van het atelier

Elke DECATHLON-winkel heeft een atelier voor onderhoud en reparatie van fitnesstoestellen. Ontdek alle diensten waar onze opgeleide technici je mee kunnen helpen.
Via onze support site kan je rechtstreeks online contact opnemen met een technicus via een formulier. Hiervoor vul je de referentie van je product in op onze zoekbalk, of je kan ook je product zoeken door te klikken op de afbeelding van jouw type toestel in de rubriek "Welk toestel heb je" hier net boven

Fitnesstoestellen van andere merken

Montagehandleiding en onderdelen voor de fitnesstoestellen van andere merken die bij Decathlon worden verkocht.

Onze beloftes

Omdat jij zorg wil dragen voor je gezondheid, willen wij goed zorg dragen voor je loopband, hometrainer, crosstrainer, spinningfiets of fitnessaccessoire. Onze support site helpt je verder bij het onderhoud en de reparatie van je DECATHLON-fitnessmateriaal en producten. Ontdek onze handleidingen voor montage en eerste gebruik, filmpjes waarin wordt getoond hoe je de producten kan onderhouden en repareren, FAQ, onderdelen en de diensten die worden aangeboden door de ateliers van DECATHLON!