SPINNINGFIETSEN

SPINNINGFIETSEN

FITNESS  

Selecteer het juiste model om alle informatie over uw product te vinden. Montage, onderhoud, herstelling, toebehoren en reserveonderdelen compatibel met uw spinningfiets!

challenge bike

DOMYOS CHALLENGE

Montage, onderhoud en reparatie van de CHALLENGE BIKE

BIKING 500

BIKING 500

Start verkoop: Mei 2020Deze indoor cyclingfiets is door onze teams ontwikkeld voor wie af en toe tot regelmatig op de fiets kruipt.Hij is getest voor een gemiddeld gebruik van 5 uur per week.DE VOORDELEN:Vliegwiel van 18 kg, lederen remblok en aandrijving met riem.Zadel en stuur in verschillende posities instelbaar.Stalen frame en stabilisatieblokjes voor oneffen ondergrond.Verplaats hem naar waar je wilt dankzij de transportwielen aan de voorkant. 

Biking100

BIKING100

Start verkoop: Januari 2020Deze indoor cyclingfiets is ontworpen door onze teams voor occasionele tot regelmatige fietsers.Hij is getest voor een gemiddeld gebruik van 5 uur per week.DE VOORDELEN:Vliegwiel van 12 kg, weerstand via een leren remblokje en kettingtransmissie.Zadel en stuur in verschillende posities instelbaar.Stalen constructie (gewicht 43kg) en verstelvoetjes om stabiel te staan op een oneffen vloer.Verplaats hem naar waar je wilt dankzij de transportwielen aan de voorkant. 

VS 730

VS 730

Start verkoop: 2013Ontworpen voor het verbeteren van je fietsprestaties (occasioneel gebruik).Een zeer stabiele hometrainer met een gewicht van 51 kg, met een in de hoogte en diepte verstelbaar zadel voor een optimaal comfort. VOORDELENSTABILITEIT: Stalen frame (51 kg) en stabilisatiepoten voor ongelijke ondergrond.ZITCOMFORT: Zaal en stuur in verschillende posities instelbaar. Comfortabel zadel, slipvast stuur.VLOEIENDE TRAPBEWEGING: Vliegwiel van 14 kg, weerstand via een leren remblokje.MONTAGEGEMAK: Klaar voor gebruik in 15 min.

VS 930

VS 930

Start verkoop: 2013Ontworpen voor het verbeteren van je indoor cycling-prestaties bij occasioneel tot intensief gebruik, tussen 5 en 8 uur per week.Een comfortabele en stabiele spinningfiets met een zeer vloeiende trapbeweging dankzij de riemtransmissie en het vliegwiel van 20 kg om optimaal te presteren. DE VOORDELEN:STABILITEIT: Stalen constructie (gewicht 65kg) en verstelvoetjes om stabiel te staan op een oneffen vloer.GEBRUIKSCOMFORT: Zadel en stuur in verschillende posities verstelbaar. Comfortabel zadel, triathlonstuurVLOTTE TRAPBEWEGING: Vliegwiel van 20 kg, riemtransmissie, weerstand met leertjeEENVOUDIG MONTEREN: De spinningfiets is in minder dan een kwartier gebruiksklaar.

VS 700

VS 700

Start verkoop: 2017Ontworpen voor het verbeteren van je indoor cycling-prestaties (bij occasioneel gebruik).DE VOORDELEN:STABILITEIT: Stalen frame (51 kg) en stabilisatiepoten voor ongelijke ondergrond.ZITCOMFORT: Zaal en stuur in verschillende posities instelbaar. Comfortabel zadel, slipvast stuur.VLOEIENDE TRAPBEWEGING: Vliegwiel van 14 kg, weerstand via een leren remblokje.GEMAKKELIJK TE MONTEREN/DEMONTEREN:Eenvoudige montage.Je indoor cyclingfiets is gebruiksklaar in 15 minuten. 

VS 900

VS 900

Start verkoop: 2017Ontworpen voor het verbeteren van je indoor cycling-prestaties door intensief te trainen, tussen 5 en 8 uur per weekVOORDELEN:STABILITEIT: Stalen constructie (gewicht 65kg) en verstelvoetjes om stabiel te staan op een oneffen vloer.Gebruikscomfort: Zadel en stuur in verschillende posities verstelbaar. Comfortabel zadel, triatlonstuurVLOTTE TRAPBEWEGING: Vliegwiel van 20 kg, riemtransmissie, weerstand met leren remblokjeEENVOUDIG TE MONTEREN/DEMONTEREN: Eenvoudige montage. De indoor cyclingfiets is in minder dan een kwartier gebruiksklaar.

VS 910

VS 910

Start verkoop: 2010 Geschikt voor occasioneel tot regelmatig gebruik (tot 5 uur per week, ofwel 1 sessie van 45 min/dag). Een comfortabele en stabiele fitbike! DE TROEVEN: STEVIGHEID: Maximaal gewicht gebruiker: 110 kg. Een stabiele fitbike (gewicht: 50 kg).Gebruikscomfort: Zaal en stuur in verschillende posities verstelbaar. Vloeiende trapbeweging (wiel: 14kg).MEET DE ACTIVITEIT: snelheid, afstand, tijd, verbrande calorieën en scanmodus.OPBERGGEMAK: De fitbike is in minder dan een kwartier gebruiksklaar. Wieltjes om de loopband te verplaatsen.