VS 700

Ref: 8382092

VS 700

2019

Start verkoop: 2017

Ontworpen voor het verbeteren van je indoor cycling-prestaties (bij occasioneel gebruik).

DE VOORDELEN:

STABILITEIT: Stalen frame (51 kg) en stabilisatiepoten voor ongelijke ondergrond.

ZITCOMFORT: Zaal en stuur in verschillende posities instelbaar. Comfortabel zadel, slipvast stuur.

VLOEIENDE TRAPBEWEGING: Vliegwiel van 14 kg, weerstand via een leren remblokje.

GEMAKKELIJK TE MONTEREN/DEMONTEREN:Eenvoudige montage.Je indoor cyclingfiets is gebruiksklaar in 15 minuten.

Β

Ik heb een probleem

Is je toestel goed gemonteerd, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

Mijn fiets maakt geluid

De schroeven zitten los:

=>Draai alle zichtbare schroeven aan.

Β

Overzicht van de onderdelen

Β

Β

VS 700
Mijn display gaat niet aan

1. Controleer aan de achterkant van je console of alles correct is aangesloten.

2. Je fiets werkt op batterijen. Controleer de +/--positie van de batterijen. Als het probleem aanhoudt, vervang dan de batterijen.

Β

Β

VS 700
Ik hoor gekraak bij elke trapbeweging

Draai de pedalen een slag los en draai ze vervolgens stevig terug aan.

Β

Β

VS 700
Problemen met de weergave van afstand en/of snelheid

Controleer de positie van de sensor. De afstand tussen de sensor en de magneet op het wiel moet 1 Γ  2 mm bedragen. Β

VS 700
VS 700

Ik bestel reserveonderdelen voor dit product

HEB JE RESERVEONDERDELEN NODIG VOOR JE HOMETRAINER?

Handleiding

• VS 700

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

VS 700

Onze beloftes

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.