ROEITRAINERS

FITNEA

Selecteer het juiste model om alle informatie over uw product te vinden. Montage, onderhoud, herstelling, toebehoren en reserveonderdelen compatibel met uw roeitrainer!

RTC 690

RTC 690

Start verkoop: 2009Een roeitrainer is het meest complete toestel om aan cardiotraining te doen.Een roeitrainer traint immers tal van lichaamsdelen: schouders, armen, rug, borst- en buikspieren, maar ook de dijen en de kuiten. Een roeitrainer geeft je bovendien ook een uitstekende cardiovasculaire gezondheid.

fro 500

DOMYOS WOODROWER: handleiding, reparatie

Montage, onderhoud en reparatie van de WOODROWER

ROEITRAINER

DOMYOS ROEITRAINER WR3

Montage, onderhoud en herstelling van de DOMYOS ROEITRAINER WR3 Start verkoop: Mei 2022

R500B

R500B

Montage, onderhoud en reparatie van de R500B.

AV 500

AV 500

Start verkoop: 2000De roeitrainer is het meest complete toestel voor cardiotraining. Met dit toestel zet je immers heel wat lichaamsdelen aan het werk: schouders, armen, rug, borst- en buikspieren, maar ook de dijen en de kuiten. Door te roeien op een roeitrainer verbeter je bovendien de conditie van je hart en bloedvaten.

AV 280

AV 280

Start verkoop: 1999De roeitrainer is het meest complete toestel voor cardiotraining. Met dit toestel zet je immers heel wat lichaamsdelen aan het werk: schouders, armen, rug, borst- en buikspieren, maar ook de dijen en de kuiten. Door te roeien op een roeitrainer verbeter je bovendien de conditie van je hart en bloedvaten.

AV 570

AV 570

Start verkoop: 2007De roeitrainer is het meest complete toestel voor cardiotraining. Met dit toestel zet je immers heel wat lichaamsdelen aan het werk: schouders, armen, rug, borst- en buikspieren, maar ook de dijen en de kuiten. Door te roeien op een roeitrainer verbeter je bovendien de conditie van je hart en bloedvaten.

AV 350

AV 350

Start verkoop: 2005De roeitrainer is het meest complete toestel voor cardiotraining. Met dit toestel zet je immers heel wat lichaamsdelen aan het werk: schouders, armen, rug, borst- en buikspieren, maar ook de dijen en de kuiten. Door te roeien op een roeitrainer verbeter je bovendien de conditie van je hart en bloedvaten.

AV 3000

AV 3000

Start verkoop: 2002De roeitrainer is het meest complete toestel voor cardiotraining. Met dit toestel zet je immers heel wat lichaamsdelen aan het werk: schouders, armen, rug, borst- en buikspieren, maar ook de dijen en de kuiten. Door te roeien op een roeitrainer verbeter je bovendien de conditie van je hart en bloedvaten.

fro 500

FRO 500

Start verkoop: 2018Ontworpen voor regelmatig tot intensief gebruik (3 tot 4 sessies per week van 15 tot 45 minuten).Ideale roeitrainer voor halfgevorderde sporters die calorieën willen verbranden en hun conditie willen verbeteren.De voordelen: Comfortabel: comfortabel zitje op wieltjes / transpiratiewerende handle die aangenaam aanvoelt.Verplaatsbaar: met transportwieltjes vooraan, opvouwbaar om plaats te winnen.Coaching: console met 6 functies, 9 programma's, opvolgen van statistieken met Domyos E-Connected.Stevig: maximale gewicht gebruiker: 150 kg.

fro 120

FRO 120

Start verkoop: 2018Ontworpen voor occasioneel tot regelmatig gebruik (1 tot 2 sessies per week van 15 tot 30 minuten).Ideale roeitrainer voor beginnende sporters, die calorieën willen verbranden en alle spieren in hun lichaam willen trainen.De voordelen:Comfortabel: comfortabel zitje op wieltjes / transpiratiewerende handle die aangenaam aanvoelt.Verplaatsbaar: met transportwieltjes vooraan, opvouwbaar om plaats te winnen.Coaching: console met 6 functies en smartphonehouder.Stevig: maximale gewicht gebruiker: 130 kg.