ROEITRAINERS

ROEITRAINERS

FITNEA  

Selecteer het juiste model om alle informatie over uw product te vinden. Montage, onderhoud, herstelling, toebehoren en reserveonderdelen compatibel met uw roeitrainer!

RTC 690

RTC 690

Start verkoop: 2009Een roeitrainer is het meest complete toestel om aan cardiotraining te doen.Een roeitrainer traint immers tal van lichaamsdelen: schouders, armen, rug, borst- en buikspieren, maar ook de dijen en de kuiten. Een roeitrainer geeft je bovendien ook een uitstekende cardiovasculaire gezondheid.

fro 500

DOMYOS WOODROWER: handleiding, reparatie

Montage, onderhoud en reparatie van de WOODROWER

ROEITRAINER

DOMYOS ROEITRAINER WR3

Montage, onderhoud en herstelling van de DOMYOS ROEITRAINER WR3 Start verkoop: Mei 2022

R500B

R500B

Montage, onderhoud en reparatie van de R500B.

AV 500

AV 500

Start verkoop: 2000De roeitrainer is het meest complete toestel voor cardiotraining. Met dit toestel zet je immers heel wat lichaamsdelen aan het werk: schouders, armen, rug, borst- en buikspieren, maar ook de dijen en de kuiten. Door te roeien op een roeitrainer verbeter je bovendien de conditie van je hart en bloedvaten.

AV 280

AV 280

Start verkoop: 1999De roeitrainer is het meest complete toestel voor cardiotraining. Met dit toestel zet je immers heel wat lichaamsdelen aan het werk: schouders, armen, rug, borst- en buikspieren, maar ook de dijen en de kuiten. Door te roeien op een roeitrainer verbeter je bovendien de conditie van je hart en bloedvaten.

AV 350

AV 350

Start verkoop: 2005De roeitrainer is het meest complete toestel voor cardiotraining. Met dit toestel zet je immers heel wat lichaamsdelen aan het werk: schouders, armen, rug, borst- en buikspieren, maar ook de dijen en de kuiten. Door te roeien op een roeitrainer verbeter je bovendien de conditie van je hart en bloedvaten.

AV 3000

AV 3000

Start verkoop: 2002De roeitrainer is het meest complete toestel voor cardiotraining. Met dit toestel zet je immers heel wat lichaamsdelen aan het werk: schouders, armen, rug, borst- en buikspieren, maar ook de dijen en de kuiten. Door te roeien op een roeitrainer verbeter je bovendien de conditie van je hart en bloedvaten.

AV 570

AV 570

Start verkoop: 2007De roeitrainer is het meest complete toestel voor cardiotraining. Met dit toestel zet je immers heel wat lichaamsdelen aan het werk: schouders, armen, rug, borst- en buikspieren, maar ook de dijen en de kuiten. Door te roeien op een roeitrainer verbeter je bovendien de conditie van je hart en bloedvaten.

fro 120

FRO 120

Start verkoop: 2018Ontworpen voor occasioneel tot regelmatig gebruik (1 tot 2 sessies per week van 15 tot 30 minuten).Ideale roeitrainer voor beginnende sporters, die calorieën willen verbranden en alle spieren in hun lichaam willen trainen.De voordelen:Comfortabel: comfortabel zitje op wieltjes / transpiratiewerende handle die aangenaam aanvoelt.Verplaatsbaar: met transportwieltjes vooraan, opvouwbaar om plaats te winnen.Coaching: console met 6 functies en smartphonehouder.Stevig: maximale gewicht gebruiker: 130 kg. 

fro 500

FRO 500

Start verkoop: 2018Ontworpen voor regelmatig tot intensief gebruik (3 tot 4 sessies per week van 15 tot 45 minuten).Ideale roeitrainer voor halfgevorderde sporters die calorieën willen verbranden en hun conditie willen verbeteren.De voordelen: Comfortabel: comfortabel zitje op wieltjes / transpiratiewerende handle die aangenaam aanvoelt.Verplaatsbaar: met transportwieltjes vooraan, opvouwbaar om plaats te winnen.Coaching: console met 6 functies, 9 programma's, opvolgen van statistieken met Domyos E-Connected.Stevig: maximale gewicht gebruiker: 150 kg.