AV 3000

Ref: 790636

AV 3000

2019

Start verkoop: 2002

De roeitrainer is het meest complete toestel voor cardiotraining. Met dit toestel zet je immers heel wat lichaamsdelen aan het werk: schouders, armen, rug, borst- en buikspieren, maar ook de dijen en de kuiten. Door te roeien op een roeitrainer verbeter je bovendien de conditie van je hart en bloedvaten.

Ik heb een probleem

Mijn roeitrainer maakt geluid

De roeitrainer maakt veel geluid tijdens het gebruik:

1. De schroeven zitten los: Draai alle zichtbare schroeven aan.

2. Het mechanisme moet worden gesmeerd en de slede piept: smeer de scharnieren en de rails in met een siliconespray.

De display geeft niets weer of is slecht leesbaar

Het beeld is heel vaag of er is helemaal niets te zien:

=>De batterijen zijn leeg. Vervang de gebruikte batterijen door nieuwe.

De display gaat aan maar geeft niets weer

De display is ingeschakeld, maar geeft niets weer:

=>Slechte aansluiting van de console. Controleer alle verbindingen aan de console.

Β

Β

AV 3000

Handleiding

• AV 3000