fro 500

Ref: 8783011

DOMYOS ROEITRAINER WR3

2022

Verkocht sinds: ย Mei 2022

Het team van WaterRower heeft, samen met de Domyos-teams, deze roeitrainer ontwikkeld, voor dagelijks gebruik bij je thuis.
Roeitrainer in hout, geconnecteerd en met waterweerstand.

Maximaal gewicht gebruiker: 150 kg, maximumlengte 2m00

Gewicht en afmetingen:
Lengte 209 cm / Breedte 56 cm / Hoogte 49 cm
Gewicht van het product 32 kg.

Montage en eerste gebruik

Hartelijk dank voor je vertrouwen in het merk DOMYOS. Klik op het filmpje om aan de slag te gaan met je apparaat, we leggen je stap voor stap uit hoe je het monteert.

DOMYOS ROEITRAINER WR3

Ik heb een probleem

Is je toestel correct gemonteerd maar heb je problemen bij het gebruik ervan? Ontdek hier de veelgestelde vragen.

Mijn roeitrainer maakt lawaai

Span alle zichtbare schroeven aan die weergegeven worden in de verschillende stappen van de productmontage.

Problemen met de app voor cardiofitness

Werkt je apparaat normaal maar heb je problemen met de app? Klik op de knop "MIJN APP" en bekijk de oplossingen.

Onderdelen

ROEITRAINER
FRO 500

Onderhoud van mijn product

Je beleeft veel plezier aan je roeitrainer, dus moet je er goed zorg voor dragen. Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier ons onderhoudsadvies.

Opbergadvies

Niet op een vochtige plaats opbergen.
Niet buiten laten staan.

Gebruiksbeperking

Max. gewicht gebruiker: 150 kg.
Uitsluitend voor thuisgebruik.

Onderhoudsadviesย

1. Verwijder na elke training elk spoor van transpiratie van je toestel en stof het geregeld af met een zachte doek.

2. Kijk geregeld de stabiliteit van je roeitrainer na en controleer ook of de schroeven en bouten goed vastzitten zoals in de handleiding is uitgelegd.

Handleidingen

• HANDLEIDINGEN

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

Onderdelen voor dit product bestellen

HEB JE ONDERDELEN NODIG VOOR JE ROEITRAINER?

Je roeitrainer laten onderhouden / repareren

DIENSTEN EN ADVIESPRIJZEN VAN HET ATELIER BEKIJKEN

FRO 500

Onze beloftes

Domyos geeft bij normaal gebruik 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).