fro 500

Ref: 8783011

DOMYOS ROEITRAINER WR3

Verkocht sinds:  Mei 2022

Het team van WaterRower heeft, samen met de Domyos-teams, deze roeitrainer ontwikkeld, voor dagelijks gebruik bij je thuis.
Roeitrainer in hout, geconnecteerd en met waterweerstand.

Maximaal gewicht gebruiker: 150 kg, maximumlengte 2m00

Gewicht en afmetingen:
Lengte 209 cm / Breedte 56 cm / Hoogte 49 cm
Gewicht van het product 32 kg.

MONTAGE EN EERSTE GEBRUIK

Hartelijk dank voor je vertrouwen in het merk DOMYOS. Klik op het filmpje om aan de slag te gaan met je apparaat, we leggen je stap voor stap uit hoe je het monteert.

IK HEB EEN PROBLEEM

Is je toestel correct gemonteerd maar heb je problemen bij het gebruik ervan? Ontdek hier de veelgestelde vragen.

MIJN ROEITRAINER MAAKT LAWAAI
PROBLEMEN MET DE APP VOOR CARDIOFITNESS

ONDERDELEN

ROEITRAINER

ONDERHOUD VAN MIJN PRODUCT

Je beleeft veel plezier aan je roeitrainer, dus moet je er goed zorg voor dragen. Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier ons onderhoudsadvies.

OPBERGADVIES
GEBRUIKSBEPERKING
ONDERHOUDSADVIES

HANDLEIDINGEN

ONDERDELEN VOOR DIT PRODUCT BESTELLEN

HEB JE ONDERDELEN NODIG VOOR JE ROEITRAINER?

JE ROEITRAINER LATEN ONDERHOUDEN / REPAREREN

DIENSTEN EN ADVIESPRIJZEN VAN HET ATELIER BEKIJKEN

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normaal gebruik 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).

FRO 500