fro 120

Ref: 8501452

fro 120

Start verkoop: 2018

Ontworpen voor occasioneel tot regelmatig gebruik (1 tot 2 sessies per week van 15 tot 30 minuten).

Ideale roeitrainer voor beginnende sporters, die calorieën willen verbranden en alle spieren in hun lichaam willen trainen.

De voordelen:

Comfortabel: comfortabel zitje op wieltjes / transpiratiewerende handle die aangenaam aanvoelt.

Verplaatsbaar: met transportwieltjes vooraan, opvouwbaar om plaats te winnen.

Coaching: console met 6 functies en smartphonehouder.

Stevig: maximale gewicht gebruiker: 130 kg.

MONTAGE EN EERSTE GEBRUIK

Je hebt gekozen voor een DOMYOS-product, en wij willen je graag bedanken voor je vertrouwen. Om je te helpen bij de ingebruikname van je toestel, hebben wij een tutorial opgesteld. Klik op de video hieronder voor een stap-voor-stapbegeleiding van de montage.

IK HEB EEN PROBLEEM

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

IK KRIJG MIJN ROEITRAINER NIET OPGEVOUWEN
MIJN ROEITRAINER MAAKT GELUID
MIJN ROEITRAINER IS NIET STABIEL
DE DISPLAY SCHAKELT NIET IN
MIJN DISPLAY BLIJFT OP NUL STAAN
MIJN DISPLAY GEEFT NIET DE JUISTE MAATEENHEID WEER

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet?

NEEM DAN CONTACT OP MET EEN VAN ONZE SPECIALISTEN.

FRO 120

ONDERHOUD VAN MIJN PRODUCT

Hij zorgt voor jou, dus waarom niet iets terugdoen? Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier al onze onderhoudstips.