fro 500

Ref: 8487893

fro 500

Start verkoop: 2018

Ontworpen voor regelmatig tot intensief gebruik (3 tot 4 sessies per week van 15 tot 45 minuten).

Ideale roeitrainer voor halfgevorderde sporters die calorieën willen verbranden en hun conditie willen verbeteren.

De voordelen:

Comfortabel: comfortabel zitje op wieltjes / transpiratiewerende handle die aangenaam aanvoelt.

Verplaatsbaar: met transportwieltjes vooraan, opvouwbaar om plaats te winnen.

Coaching: console met 6 functies, 9 programma's, opvolgen van statistieken met Domyos E-Connected.

Stevig: maximale gewicht gebruiker: 150 kg.

MONTAGE EN EERSTE GEBRUIK

Je hebt een product van het merk DOMYOS gekozen en we willen je bedanken voor je vertrouwen. Om je te helpen bij de ingebruikname van je toestel, hebben wij een tutorial opgesteld. Klik op de video hieronder voor een stap-voor-stapbegeleiding van de montage.

IK HEB EEN PROBLEEM

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

DE DISPLAY SCHAKELT NIET IN
MIJN DISPLAY GEEFT NIET DE JUISTE MAATEENHEID WEER
MIJN ROEITRAINER IS NIET STABIEL
OVERZICHT VAN DE ONDERDELEN
MIJN ROEITRAINER MAAKT GELUID

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet?

NEEM DAN CONTACT OP MET EEN VAN ONZE SPECIALISTEN.

FRO 500

ONDERHOUD VAN MIJN PRODUCT

Hij zorgt voor jou, dus waarom niet iets terugdoen? Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier al onze onderhoudstips.

OPBERGTIPS
GEBRUIKSBEPERKING
ONDERHOUDSTIPS

IK BESTEL DE BESCHIKBARE ONDERDELEN VOOR DIT PRODUCT

HEB JE RESERVEONDERDELEN NODIG VOOR JE ROEITRAINER?

IK GA MIJN ROEITRAINER HERSTELLEN

Ik ontdek de diensten en de maximale adviesprijzen van het Atelier*

*Onze prijzen dekken enkel de werkuren en zijn exclusief onderdelen. De prijzen kunnen verschillen per winkel. Als de winkel het werk niet ter plaatse kan uitvoeren, worden de producten opgestuurd naar het dichtstbijzijnde regionale Atelier, dit kan een meerprijs met zich meebrengen. Neem contact op met jouw Decathlon-winkel voor een offerte.

VERVANGEN VAN DE COMPUTER
VERVANGEN VAN HET ZADEL
VERVANGEN VAN DE CRANKS
AFSTELLEN VAN DE MAGNETISCHE WEERSTAND
VERVANGEN VAN HET ASBLAD
VERVANGEN VAN DE PEDALEN
De spanrol vervangen
VERVANGEN VAN DE SCHROEVENSET
VERVANGEN VAN DE PEDAALARM
VERVANGEN VAN DE MOTOR
PLAATSEN VAN DE SET RING/STUURPEN
VERVANGEN VAN DE LAGERS VAN HET CRANKSTEL
VERVANGEN VAN HET VLIEGWIEL
VERVANGEN VAN DE SENSOR
VERVANGEN VAN DE BEDRADING VAN DE COMPUTER
VERVANGEN VAN DE MONOBLOC TRAPAS
VERVANGEN VAN DE KNOP VOOR HET OP AFSTAND BEDIENEN
FORFAIT ONDERHOUDSBEURT
VERVANGEN VAN DE DRIJFRIEM
AFNEMEN/TERUGPLAATSEN BESCHERMKAST
VERVANGEN ONDERSTE MECHANISCHE KABEL
VERVANGEN VAN DE SPANNINGSREGELAAR

HANDLEIDINGEN

SAMENSTELLING

SAMENSTELLING

BESCHERMKAST

100,00% Acrylonitril-butadieen-styreen

FRAME

100,00% Staal

RAIL

100,00% Aluminium

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normaal gebruik een garantie van 5 jaar op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).

FRO 500