KLANTENSERVICE outshock

Dienst na verkoop
boksen en vechtsporten

Hulp nodig bij de montage, het onderhoud of de reparatie van je OUTSHOCK-materiaal? DECATHLON stapt in de ring en biedt hulp, bij je thuis of in een van onze winkels.

Op zoek naar een montagehandleiding, gebruiksaanwijzing of specifiek onderdeel van je boks- of vechtsportmateriaal? In de categorieën hieronder vind je alles wat je nodig hebt.

Welk domyos product heb je?

BOKSEN EN VECHTSPORTEN

Onderhouds- en opbergadvies

Bekijk de filmpjes waarin wordt getoond hoe je je boks- of vechtsportmateriaal onderhoudt.

Om er zeker van te zijn dat je materiaal voor crosstraining lang meegaat, moet je er goed zorg voor dragen. Je toestel voor krachttraining goed onderhouden is de beste manier om voortijdige slijtage te vermijden. En ook voor je veiligheid is het belangrijk dat je materiaal in goede staat blijft. Wij helpen je daarbij.

Onze beloftes

Jij wil zorg dragen voor je gezondheid, en daarom willen wij goed zorg dragen voor onze producten. Onze support site helpt je verder bij het onderhoud en de reparatie van je DECATHLON-producten. Ontdek onze handleidingen voor montage en eerste gebruik, filmpjes waarin wordt getoond hoe je de producten kan onderhouden en repareren, FAQ, onderdelen en de diensten die worden aangeboden door de ateliers van DECATHLON!