Applogo

CANAVERAL 900

Met Canaveral 900 kun je verbinding maken en de gegevens van je aangesloten product analyseren:

- Dartbord Canaveral ED900

Inleiding

1.1 Download

De mobiele app is alleen compatibel met Android- en iOS-telefoons.

Versies : De minimaal vereiste versies zijn Android 5.0 & iOS 10.

Verbinding: Een Bluetooth 4.0-verbinding is vereist om verbinding te maken met het dartbord. Internettoegang is ook essentieel om gebruik te kunnen maken van de onlinefuncties.

Toestemmingen: De app heeft een bepaald aantal toestemmingen nodig om goed te kunnen functioneren:
1.Locatie + Bluetooth (Android): De app heeft locatietoestemmingen nodig voor toegang tot Bluetooth. Aangezien Bluetooth kan worden gebruikt om voorwerpen of personen te lokaliseren, is deze toestemming essentieel.Β

Belangrijke opmerking: Je GPS moet geactiveerd zijn om toegang te krijgen tot Bluetooth: sommige telefoons gebruiken dezelfde chip voor GPS en Bluetooth.
De CANAVERAL 900-app slaat je locatie niet op en gebruikt deze ook niet.

2.Opslag (Android): De app vereist de opslag van bepaalde bestanden die essentieel zijn voor de werking van je dartbord.Β

3. Foto's / video's maken (Android): De Canaveral 900-app bevat functies om elke speler te personaliseren door een foto van je gezicht te nemen, en stelt je ook in staat je tegenstander via de camera te zien tijdens een online wedstrijd.

1.2 Compatibel product

Het dartbord Canaveral ED900

Gebruik

2.1. Koppel je telefoon of tablet aan het dartbord

1. Na het downloaden van de Canaveral 900-app, start je het dartbord. Het statuslampje begint blauw te knipperen, het bord staat in de koppelingsmodus en blijft dit gedurende 2 minuten voordat het in stand-by gaat en stopt met knipperen. Druk op de rode knop 'volgende speler' om af te sluiten.

2. De app starten.

[Alleen Android] Zorg ervoor dat je alle toestemmingen aan de app geeft voor een optimale werking. Zie punt 1.7 van het productblad => HIER

3. Gebruik de gastmodus of log in met je Decathlon-account. Je kunt ook een account aanmaken (nodig om toegang te krijgen tot de onlinefuncties).

4. Je komt op het startscherm. Het Bluetooth-logo in de rechterbovenhoek moet effen blauw zijn, evenals dat van het dartbord.

5. Een probleem? Zie onze sectie probleemoplossing

GEBRUIK

2.2. Hoofdmenu

Vanuit het hoofdmenu heb je toegang tot verschillende functies. Je kunt ervoor kiezen om offline of online te spelen. Je hebt ook toegang tot je statistieken, appinstellingen en ook de handmatige speelmodus.

2.3. Spelletjes in handmatige modus

Je kunt de Canaveral 900-app in handmatige modus gebruiken. In deze modus kun je de spellen in de app spelen door de punten handmatig in te vullen. Hierdoor kun je ook gebruikmaken van de spellen op andere borden dan het Canaveral ED900-dartbord.

Handmatigemodus

2.4. Een offline spel starten

Om offline te spelen, klik je op de centrale knop op het hoofdscherm.

offlinemodus

2.5. Deelnemen aan een online spel

Je kunt aan een online spel deelnemen door op de knop 'online' op het hoofdscherm te klikken en dan naar de serverlobby te gaan. Het enige wat je hoeft te doen is op een spel klikken om mee te doen.

onlinemodus

2.6. Een online spel maken

Je kunt je eigen online spel maken vanuit de lobby.

spelmaken

2.7. Raadpleeg je statistieken

Je kunt je spelstatistieken vanuit het hoofdscherm bekijken door op de knop in de vorm van een diagram te klikken.

Statistieken

2.8. Configureer je app

Je kunt de instellingen van je app wijzigen vanuit het hoofdscherm door op de tandwielknop te klikken.

Instellingen

2.9. Tijdens een spel

Tijdens een spel scoor je punten door je dartpijlen te gooien, en nadat je ze hebt verwijderd klik je op de knop 'volgende speler'. Dit is de grote rode knop aan de voorkant van het dartbord. Je kunt een foutieve score ook corrigeren door op de rode knop te drukken om de vorige score te corrigeren. Deze knop bevindt zich aan de rechterkant van het bord.

Tijdensspel

Download de app canaveral 900!

CANAVERAL 900

Wil je contact opnemen met ons decathlon support team? gebruik het contactformulier