Canaveral ED 900 foto

Ref: 8575926

CANAVERAL ED 900

2021

Het elektronisch dartbord 900 is door onze ingenieurs ontwikkeld voor ervaren spelers die op zoek zijn naar een eenvoudig dartbord met wedstrijdafmetingen en verschillende spel- en trainingsprogramma's.

Dit dartbord is via bluetooth verbonden met een iOS-* of Android-**smartphone met de app 'Canaveral 900' die beschikbaar is in de App store en in de Google Play store.

(*Vereist iOS10 of hoger)
(**Vereist Android 5 of hoger)

Het elektronisch dartbord 900 maakt verbinding met je telefoon met behulp van de CANAVERAL 900-app.
Om CANAVERAL 900 te ontdekken en te downloaden: klik hier.

Inleiding

1.1 Inhoud van de verpakking

- 1 Dartbord Canaveral ED900
- 1 Muurbevestigingsbeugel
- 1 Dempingsbeugel van schuimrubber
- 6 Dartpijlen
- 12 Reservepunten
- 4 Schroeven + pluggen

1.2 Installatie, vastgeschroefd aan de muur met de beugel

1. Plaats het gat in het midden van de beugel op precies 1,73 m hoogte
2. Schroef de 4 schroeven op de vier hoeken van de beugel vast, nadat je indien nodig eerst de passende pluggen hebt gemonteerd.
3. Plaats de schuimrubberen dempingsbeugel in het midden van de bevestigingsbeugel.
4. Installeer het dartbord door het in de bevestigingsbeugel te drukken en naar beneden te schuiven.
5. Richt het bord zo dat het getal 20 in het midden staat.

INLEIDING

1.3  Installatie, rechtstreeks op de muur geschroefd

1. Gebruik het sjabloon dat bij het dartbord is geleverd en plaats het midden op 1,73 m hoog.
2. Gebruik het sjabloon en markeer de plaats van de 4 bevestigingsgaten voor het dartbord.
3. Draai de 4 schroeven in de muur en laat ze ongeveer 1 cm uitsteken.
4. Lijn de gaten in het dartbord uit met de schroeven en schuif naar beneden om het op zijn plaats te klikken.

INLEIDING

1.4 Installatie van de batterijen

1. Druk op de klep aan de linkerkant van het dartbord. De batterijlade gaat open.
2. Plaats er 2 AA-batterijen in (niet meegeleverd) volgens de polariteit op de tekening.
3. Druk nogmaals op de klep om deze te sluiten.

ED900 batterijen

1.5 Werking van het dartbord

1. Knop ON/OFF
2. Plaats van de batterijen
3. Knop "annuleer de worp"
4. Statusindicator
5. Knop "volgende speler"

ED900
1.6 Mobiele app

De mobiele app is alleen compatibel met Android- en iOS-telefoons.
Versies: De minimaal vereiste versies zijn Android 5.0 & iOS 10.
Connectiviteit: Een bluetooth 4.0-verbinding is vereist om verbinding te maken met het dartbord. Internettoegang is ook essentieel om gebruik te kunnen maken van de onlinefuncties.

Toestemmingen: De app heeft een aantal toestemmingen nodig om goed te kunnen functioneren:

1.Locatie + Bluetooth (Android): De app heeft locatietoestemmingen nodig voor toegang tot Bluetooth. Aangezien Bluetooth kan worden gebruikt om voorwerpen of personen te lokaliseren, is deze toestemming essentieel.
Belangrijke opmerking: Je GPS moet geactiveerd zijn om toegang te krijgen tot Bluetooth: sommige telefoons gebruiken dezelfde chip voor GPS en Bluetooth.
De Canaveral 900-app slaat je locatie niet op en gebruikt deze ook niet.

2.Opslag (Android): De app vereist de opslag van bepaalde bestanden die essentieel zijn voor de werking van je dartbord.

3. Foto's / video's maken (Android): De Canaveral 900-app bevat functies om elke speler te personaliseren door een foto van je gezicht te nemen, en stelt je ook in staat je tegenstander via de camera te zien tijdens een online wedstrijd.

1.7 Eerste gebruik

Je dartbord is nu geïnstalleerd en klaar voor gebruik, evenals je mobiele app.

1. Start het dartbord door op de ON/OFF-knop aan de linkerkant te drukken.

2. De blauwe led op de rode knop op het voorpaneel begint te knipperen. Als dit niet het geval is, controleer dan of je batterijen correct geplaatst en opgeladen zijn (zie sectie 1.4).

3. Start de app op je telefoon en accepteer de verschillende toestemmingen indien nodig (zie sectie 1.5)

Je hebt twee keuzes:
- Inloggen met je Decathlon-account: hiermee kun je genieten van de volledige ervaring van ons ED900-dartbord. De online modus is beschikbaar, net als je statistieken en alle trainingsmodi.
Als je een Decathlon-account hebt, is niets eenvoudiger: voer je e-mailadres in en vervolgens je wachtwoord.
Als je geen Decathlon-account hebt, volg dan de instructies op het scherm om je te registreren.

- Inloggen als gast:
Hiermee kun je gebruikmaken van traditionele spellen alleen of met vrienden. Online spelen en de trainingsmodus zijn niet beschikbaar.

Je komt nu op het hiernaast getoonde startscherm van de app.

Eerstegebruik

Voorzorgsmaatregelen voor gebruik

2.1 Opbergen

Het wordt aanbevolen het dartbord uit de buurt van vocht, stof en zonlicht op te bergen. Het dartbord is niet ontworpen om buiten te worden opgeborgen.

Bij langdurig niet-gebruik is het raadzaam de batterijen uit het dartbord te verwijderen.

2.2 Gebruik

Het dartbord is uitsluitend ontworpen voor gebruik met dartpijlen met plastic punten.

Problemen oplossen

Hier vind je het probleemoplossingsblad van de Canaveral ED 900.
Door de stappen in dit blad te volgen, kun je controleren of er een probleem is met je product. Indien nodig, vind je in de sectie "REPARATIE" de aangewezen instructies voor de reparatie. Je kunt ook naar de werkplaatsen van je Decathlon-winkel komen.

Link om het probleemoplossingsblad voor het horloge te downloaden (binnenkort beschikbaar).

Canaveral ED 900

Tweedehandsverkoop

Met behulp van het probleemoplossingsblad in de sectie "Problemen oplossen", kun je een voorafgaande controle van je product uitvoeren.
Zodra je product door onze teams is gecontroleerd, kun je het als tweedehandsproduct voor wederverkoop aanbieden en zo meehelpen aan het opnieuw in circulatie brengen van je oude producten.

Voor meer informatie over de dienst Decathlon Tweedehands, klik je op de knop hieronder.

Handleidingen

Heb je de producthandleiding nodig? Klik op downloaden.

Canaveral ED 900

Wil je contact met ons opnemen? gebruik het contactformulier