Canaveral ED 900 foto

Ref: 8575926

Canaveral ED 900

Het elektronisch dartbord 900 is door onze ingenieurs ontwikkeld voor ervaren spelers die op zoek zijn naar een eenvoudig dartbord met wedstrijdafmetingen en verschillende spel- en trainingsprogramma's.

Dit dartbord is via bluetooth verbonden met een iOS-* of Android-**smartphone met de app 'Canaveral 900' die beschikbaar is in de App store en in de Google Play store.

(*Vereist iOS10 of hoger)
(**Vereist Android 5 of hoger)

Het elektronisch dartbord 900 maakt verbinding met je telefoon met behulp van de CANAVERAL 900-app.
Om CANAVERAL 900 te ontdekken en te downloaden: klik hier.

INLEIDING

1.1 Inhoud van de verpakking
1.2 Installatie, vastgeschroefd aan de muur met de beugel
1.3  Installatie, rechtstreeks op de muur geschroefd
1.4 Installatie van de batterijen
1.5 Werking van het dartbord
1.6 Mobiele app
1.7 Eerste gebruik

VOORZORGSMAATREGELEN VOOR GEBRUIK

2.1 Opbergen
2.2 Gebruik

PROBLEMEN OPLOSSEN

Hier vind je het probleemoplossingsblad van de Canaveral ED 900.
Door de stappen in dit blad te volgen, kun je controleren of er een probleem is met je product. Indien nodig, vind je in de sectie "REPARATIE" de aangewezen instructies voor de reparatie. Je kunt ook naar de werkplaatsen van je Decathlon-winkel komen.

Link om het probleemoplossingsblad voor het horloge te downloaden (binnenkort beschikbaar).

TWEEDEHANDSVERKOOP

Met behulp van het probleemoplossingsblad in de sectie "Problemen oplossen", kun je een voorafgaande controle van je product uitvoeren.
Zodra je product door onze teams is gecontroleerd, kun je het als tweedehandsproduct voor wederverkoop aanbieden en zo meehelpen aan het opnieuw in circulatie brengen van je oude producten.

Voor meer informatie over de dienst Decathlon Tweedehands, klik je op de knop hieronder.

Canaveral ED 900

HANDLEIDINGEN

Heb je de producthandleiding nodig? Klik op downloaden.