EBD

Ref: 8583126

DOMYOS EBD

Start verkoop: 2020

Een verstelbaar blad voor de hometrainer zodat je tijdens het fietsen kan werken of lezen, of je training op een andere manier leuker of beter kan maken.

Montagefilmpje en handleiding

Heb je de handleiding van je toestel nodig? Klik op de link.

ebd

Gebruik

Installatie
EBD INSTALLATIE
Hoek verstellen
EBD HOEK
Opengewerkte tekening
EBD

Onderhoud van het product

Met een regelmatig onderhoud geniet je langer van je materiaal. Lees daarom hier onze adviezen voor het onderhoud.

Onderhoudsadvies

1. Veeg transpiratie na elke trainingssessie af.

2. Maak na elke sessie schoon met een zachte, vochtige doek.

3. Controleer geregeld of het blad nog stabiel staat.

Opbergadvies

Niet op een vochtige plek opbergen, niet buiten laten staan.

Gebruiksbeperking

Uitsluitend voor thuisgebruik.

Blad belastbaar tot: 20 kg.

Past niet op iedere hometrainer.

DOMYOS EBD

Onze beloftes

Domyos geeft bij normaal gebruik 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).