EB 140

Ref: 966119

DOMYOS EB FOLD

Start verkoop: 2021

Gebruik: occasioneel, 3 uur per week.
Gewicht vliegwiel: 6 kg.
Maximaal gewicht gebruiker: 110 kg.
Lengte gebruiker: 1,55 m tot 1,90 m

Samenstelling:

Frame: 100% staal
Schuimstof: 100% nitrilbutadieenrubber
Beschermkap: 100% polyvinylchloride
Schroeven: 100% staal

GEWICHT EN AFMETINGEN

Dichtgeklapt: L 53 x B 47 x H 103 cm
Opengeklapt: L 110 x B 47 x H 138 cm
Gewicht product: 29 kg
Afmetingen doos: L 100,8 x B 24,5 x H 58,5 cm
Totaal gewicht: 32 kg

Montage en eerste gebruik

Hartelijk dank voor je vertrouwen in het merk Domyos. Klik op het filmpje om aan de slag te gaan met je apparaat, we leggen je stap voor stap uit hoe je het monteert.

Display

De display licht niet op of valt na enkele seconden uit
Je krijgt een foutcode e2 op een nieuw toestel of vanaf het moment dat je de stroom inschakelt
Je krijgt op willekeurige momenten een foutcode e2 of e3 te zien of de weerstand verandert niet
Mijn display geeft niet de juiste snelheid of maateenheid weer

Mijn hometrainer maakt lawaai

Ik hoor een knarsend geluid als ik mijn hometrainer gebruik
Ik hoor een klikgeluid bij elke trapbeweging

Onderdelen

EB FOLD

Assistentie vragen

Is je probleem niet opgelost of heb je iets abnormaals opgemerkt tijdens de controles? Vraag dan ondersteuning en geef aan wat je gecontroleerd hebt. Ons team van technici geeft je zo snel mogelijk een antwoord. Geef zoveel mogelijk details en stuur foto's of een filmpje van het probleem (minder dan 20 MB). Zo kunnen we beter bepalen wat er mis is.

Domyos EB 140

Onderhoud van mijn product

Je toestel draagt zorg voor jou, dus waarom zou je het geen wederdienst bewijzen? Een regelmatig onderhoud is immers noodzakelijk om de prestaties van je toestel op peil te houden en zijn levensduur te verlengen.

Onderhoudsadvies
Opbergadvies
Gebruiksbeperking

Onderdelen voor dit product bestellen

Onderdelen nodig voor je hometrainer?

Je hometrainer laten onderhouden / repareren

Ontdek de diensten en adviesprijzen van het atelier

Handleiding, goedkeuring

Onze beloftes

Domyos geeft bij normaal gebruik 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).

Domyos EB 140