ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 940E MET HOOG FRAME

Ref: 8379382

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 940E HF

2017

Een fiets ontworpen voor moeiteloze verplaatsingen in de stad en langere ritten met veel hoogteverschil, dankzij de elektrische trapondersteuning. Met middenmotor en batterij waarmee je tot 90 km haalt.

Hij is gebruiksvriendelijk (LCD-display, gemakkelijk herlaadbaar) en veilig (ledverlichting van 20 lux ingebouwd in het frame).

 

DE TROEVEN:

> RIJCOMFORT: LCD-display, ergonomische handgrepen en zadel, rechte zithouding, brede banden, geveerde voorvork.

> GEBRUIKSGEMAK: Uitgerust met middenmotor met koppel van 50 Nm, 10 versnellingen, bagagedrager die tot 27 kg aankan.

> VEILIGHEID: Ledverlichting, ingebouwd in het frame, hydraulische schijfremmen, banden met reflecterende flanken.

> LEVENSLANGE GARANTIE: Op frame, voorvork, stuur en stuurpen.

 

Snel aan de slag met je elops 940 e:

Subsidies bij de aankoop

subventions-pictogramme

Heel wat Belgische gemeenten geven een subsidie of premie€ bij de aankoop van een elektrische fiets. Informeer je gerust even.

Eerste gebruik

Ik heb een probleem

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 940E MET HOOG FRAME

Assistentie nodig?

Gebruikshandleiding

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 940E MET HOOG FRAME

Op zoek naar de handleiding van je fiets? Gewoon even op downloaden klikken.

Ce-certificaat

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 940E MET HOOG FRAME

Heb je het CE-certificaat van je fiets nodig? Gewoon even op downloaden klikken.

Ik onderhoud mijn fiets

Omdat een regelmatig onderhoud nodig is om de goede werking en de levensduur van je fiets te verzekeren, zetten we hier wat onderhoudstips op een rij.

1. Check voor elk ritje of je banden op 3.5 à 6 bar staan.

2. Laad de batterij minstens om de 3 maanden op.

3. Bewaar de batterij in een droge ruimte, op een gematigde temperatuur en uit de zon.

Presentatiefilmpje

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 940E MET HOOG FRAME

Ik wil onderdelen bestellen voor dit product

Je hebt een reserveonderdeel nodig voor je fiets? Hieronder vind je alle beschikbare wisselstukken.

Technische specificaties

FRAME

Gemaakt in aluminium~Maat M is geschikt voor fietsers van 1,55 tot 1,75 m.~Maat L is geschikt voor fietsers van 1,75 tot 1,95 m.~Aluminium maakt het frame stijver: zo wordt het motorvermogen doeltreffender overgedragen en krijg je een beter rendement.

 

VOORVORK

Geveerde, niet-regelbare voorvork. De voorvering filtert de oneffenheden in de weg. Handig als je bijvoorbeeld in de stad een kasseiweg neemt..

 

TRANSMISSIE

Shimano-derailleur met 10 versnellingen (cassette met kransjes van 11-36), schakelen met Shimano-shifter; heel gemakkelijk te bedienen, enkelbladig crankstel (kettingblad met 44 tanden).

 

BATTERIJ / MOTOR

Middenmotor van 250 watt (conform de Europese norm).~Motorkoppel van 50Nm.~Batterij van 36 volt / 11,6 Ah. 2 jaar garantie.~Het geheel wordt aangestuurd via een LCD-boordcomputer met 3 standen en 'voetgangermodus', om de fiets automatisch te laten bollen terwijl je ernaast stapt.~~Autonomie tussen 50 en 90 km. De autonomie hangt af van het gewicht van de gebruiker, van het gebruik, van de hellingen in de route, van de buitentemperatuur...

 

REMMEN

Hydraulische TEKTRO-schijfremmen voor- en achteraan.~De hydraulische remmen geven meer kracht en een geleidelijke remwerking, waardoor je veel minder hard aan de remhendels moet trekken.

 

ZADEL / ZADELPEN

Supercomfortabel zadel, zadelpen in aluminium.

 

BANDEN / WIELEN

Stevige, dubbelwandige wielen van 28 inch, 36 spaken.~Schwalbe Energizer buitenbanden, specifiek voor elektrische fietsen. De kwaliteit van het gebruikte materiaal gaat prat op een lagere rolweerstand en een uitstekende grip. Zo rij je heel veilig en is de bochtenligging verbluffend, ook bij hogere snelheden.~Banden met reflecterende flanken.~Brede banden, voor meer rijcomfort.

 

ACCESSOIRES / UITRUSTING

Bagagedrager met systeem voor fietstassen met automatische vergrendeling, spatbord, kettingkast, stevige alu standaard, robuust genoeg voor een elektrische fiets, bel. Geleverd met lader.

 

VERLICHTING

Led-verlichting van 20 lux, ingebouwd in het frame om te zien tot 45 meter en achteraan gezien te worden van op 150 m. De verlichting schakel je in aan het stuur.~De energie komt van de batterij.

 

GEWICHT

Gewicht: 25,9 kg.

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 940E MET HOOG FRAME
ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 940E MET HOOG FRAME

Onze beloftes

B'TWIN geeft bij normaal gebruik levenslange garantie op het frame, de voorvork, het stuur en de stuurpen. Voor de andere onderdelen (de batterij en de elektrische en mechanische onderdelen, met uitzondering van slijtgevoelige onderdelen) en de werkuren geven we 2 jaar garantie vanaf de aankoopdatum.