ELEKTRISCHE FIETSEN

ELEKTRISCHE FIETSEN

FIETSEN  

Selecteer het juiste model om alle informatie over uw product te vinden. Montage, onderhoud, herstelling, toebehoren en resrveonderdelen compatibel met uw elektrische fiets!

MTB ROCKRIDER e-ST 500 8487238

MTB ROCKRIDER E-ST 500

Een elektrische mountainbike met koppelmotor en batterij van 420 Wh voor lange ritten op om het even welk terrein. Tijdens het ontwerp van deze fiets hebben we speciale aandacht besteed aan de stevigheid ervan.

MTB ROCKRIDER e-ST 520

ROCKRIDER E-ST 500 (2022)

Deze elektrische MTB is ontwikkeld voor offroad-ritten met de nodige hoogtemeters (glooiend terrein en middengebergte). ‌

VTT électrique ROCKRIDER e-ST 500 V2

MTB ROCKRIDER E-ST 500 V2

Een elektrische mountainbike met koppelmotor en batterij van 420 Wh voor lange ritten op om het even welk terrein. Tijdens het ontwerp van deze fiets hebben we speciale aandacht besteed aan de stevigheid ervan.

MTB VOOR DAMES E-ST 500 BLAUW V1

MTB VOOR DAMES E-ST 500 BLAUW V1

De eerste sportieve MTB: aluminium frame en schijfremmen

CARGOFIETS LONGTAIL R500E V2

CARGOFIETS LONGTAIL R500 E: handleiding, reparatie.

Op deze pagina vind je montage-instructies en onderhouds- en reparatieadvies voor je groene, beige of rode fiets R 500 E. Mocht het nodig zijn, dan vind je hier ook een link naar alle onderdelen die voor jouw fiets verkrijgbaar zijn.

8405261

CITY SPEED 900 E CONNECT B'TWIN: handleiding, reparaties

Onze Speed 900 E is gemaakt voor snelheid. Zijn sportieve look en speelse karakter geeft je zin om de stad te verkennen! Op deze pagina vind je montage-instructies, onderhouds- en reparatieadvies en alle onderdelen.

8405261

ELEKTRISCHE FIETS B'TWIN LD 920 E

Wat als je nooit meer hoefde te schakelen? De automatische versnelling zorgt voor een volledig nieuwe fietservaring.

ELEKTRISCHE LONGTAIL CARGOFIETS R500 E

ELEKTRISCHE LONGTAIL CARGOFIETS R500 E

Dankzij zijn grote laadvermogen is deze elektrische cargofiets perfect om je hele hebben en houden mee te nemen op de fiets, in de stad en voor langere afstanden op asfalt. ‌ Ben je op zoek naar een fiets met een groot laadvermogen, dan is de ELEKTRISCHE CARGOFIETS R500 perfect. Je kan er 2 kinderen en 1 volwassene of 170 kg mee vervoeren (excl. gewicht van de fiets).

MTB STILUS E AM

STILUS ALL MNTN

Het is de perfecte fiets voor MTB-tochten over technische paden. De Performance Line CX-motor van Bosch is je partner bergop en helpt je om snel uit de bocht te komen.

8405261

VERBONDEN ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 920 E HOOG EN LAAG FRAME

Deze verbonden elektrische fiets met krachtige middenmotor is de perfecte keuze voor dagelijks fietsen in de stad. ‌ VERBONDEN en op elk moment GEOLOKALISEERBAAR om diefstal tegen te gaan.

ELEKTRISCHE MTB STILUS E-ST

ELEKTRISCHE MTB STILUS E-ST

Deze elektrische MTB is de perfecte keuze voor offroadtrips door de bergen. ‌ Met de STILUS ST E-mountainbike is het puur genieten: dankzij het full suspension-frame rij je verder én comfortabeler.

VTT ROCKRIDER E-ST 900 ORANGE

MTB ROCKRIDER E-ST 900 ORANGE

Deze elektrische mountainbike van 27.5" is perfect voor ritten in de bergen.Met de elektrische MTB E-ST 900 heb je geen grenzen meer. Dankzij de middenmotor met 70 Nm koppel overwin je elk obstakel, met de batterij van 500 Wh rijd je langer.

MTB ROCKRIDER e-ST 100

ELEKTRISCHE MTB VOOR DAMES ROCKRIDER E-ST 100

Deze elektrische MTB werd ontwikkeld voor ritten IN DE HEUVELS. Met de elektrische MTB (e-MTB) E-ST 100 beleef je je eerste MTB-ervaringen. De slimme ondersteuning met cadanssensor en display helpen je je eigen tempo te vinden.

MTB ROCKRIDER STILUS E-AM

MTB STILUS E-AM 27.5+"

We hebben deze mountainbike met elektrische ondersteuning geselecteerd voor All Mountain-mountainbikers. Bedwing de meest technische terreinen met de elektrische ondersteuning van de BOSCH Performance Line CX 2020-motor. De moderne vormgeving en aangepaste onderdelen maken deze MTB uiterst bestuurbaar.

VTT-électrique e-ST900 Femme-ROCKRIDER

MTB ROCKRIDER E-ST900 DAMES

Deze elektrische mountainbike van 27.5 om je helemaal uit te leven en het plezier van mountainbiken in de bergen te herontdekken.500WH en middenmotor 70 Nm met koppelsensor. Wielen 27.5" en banden van 2.8. Eenvoudig: Enkel blad 1x10 versnellingen. Autonomie 58 km op licht heuvelachtig terrein. Scherm 4 standen walk assist

VTT ROCKRIDER E-ST 100 BLUE

MTB ROCKRIDER e-ST100 BLUE

Deze elektrische mountainbike van 27.5" is perfect voor ritten op glooiend terrein. Een scherm en 3 niveaus van assistentie. Dankzij deze elektrische MTB beleef of herleef je jouw eerste gevoel op een mountainbike.Een elektrische mountainbike voor een natuurlijke trapbeweging. Dankzij de ingewerkte cadanssensor voelt deze mountainbike heel natuurlijk aan zodat je moeiteloos je inspanning kunt doseren.

MTB ROCKRIDER e-ST 500

ELEKTRISCHE MTB ROCKRIDER E-ST 100 BLAUW: handleiding, reparatie

Deze elektrische MTB werd ontwikkeld voor ritten OP GLOOIEND TERREIN. Met de elektrische MTB (e-MTB) E-ST 100 beleef je je eerste MTB-ervaringen. De slimme ondersteuning met cadanssensor en display helpen je je eigen tempo te vinden.

Elektrische mountainbike e-ST 900 Rockrider

Elektrische mountainbike e-ST900 Rockrider

Deze elektrische mountainbike (e-MTB) van 27.5" is ontwikkeld voor MTB-ritten in de bergen. Met de elektrische mountainbike e-ST 900 verleg je je grenzen als nooit tevoren. Met de middenmotor met verbluffend koppel (70 Nm) overwin je elk obstakel, en dankzij de batterij van 500 Wh rijd je langer en verder.

ELEKTRISCHE STADSFIETS ELOPS 120E WEBSITE DECATHLON SUPPORT DIENST NA VERKOOP

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 120E

Deze volledig uitgeruste elektrische fiets (bagagedrager, spatbord, verlichting, enz.) is ontwikkeld voor korte verplaatsingen in de stad. ‌ Dankzij de elektrische ondersteuning ben je perfect op tijd op je bestemming, zonder je in het zweet te rijden!

Elektrische mountainbike e-ST520 Rockrider

MTB ROCKRIDER E-ST520

Deze e-mountainbike van 27.5" is de perfecte metgezel voor ritten in de bergen.Met de elektrische MTB E-ST520 en zijn middenmotor met hoog koppel (70 Nm), worden de bergen je speelterrein.

MTB ROCKRIDER e ST 900 DAMES

ELEKTRISCHE MTB ROCKRIDER E-ST 900 DAMES

Deze elektrische MTB werd ontwikkeld voor OFFROAD-RITTEN IN DE BERGEN. Met deze elektrische MTB E-ST 900 heb je geen grenzen meer. Dankzij de middenmotor met 70 Nm-koppel overwin je elk obstakel, met de accu van 500 Wh rijd je langer.

Riverside 500 E Fotopresentatie

RIVERSIDE 500 E ⎟GRIJS - GROEN⎟2020 - 2021

Heb je voor je fiets hulp nodig bij het monteren, onderhouden, repareren of vinden van een accessoire?

RIVERSIDE 500e Fotopresentatie

RIVERSIDE 500e

RIVERSIDE 500e

Presentatiefoto product ELOPS 920E HF

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 920E HF

Een heel comfortabele e bike met middenmotor die in optimale omstandigheden tot 70 km haalt DE TROEVEN RIJCOMFORT Ergonomische handgrepen en zadel rechte zithouding brede banden geveerde voorvork LCD display GEBRUIKSGEMAK Uitgerust met middenmotor met koppel van 90 Nm 7 versnellingen bagagedrager die tot 27 kg aankan LCD display herlaadbaar via usb VEILIGHEID Ingebouwde ledverlichting van 20 lux mechanische schijfremmen vooraan V brakes achteraan LEVENSLANGE GARANTIE Op frame voorvork stuur en stuurpen

ELEKTRISCHE FIETS TILT 500E C1

ELEKTRISCHE FIETS TILT 500E C1

In verkoop sinds 2018Ontworpen voor wie de fiets gemakkelijk wil combineren met andere vervoersmiddelen bus auto lift kampeerwagen en daarbij zo min mogelijk plek wil innemen Op zoek naar een elektrische fiets die je heel gemakkelijk kunt meenemen De TILT 500E past in de koffer van je auto en vergezelt je op al je verplaatsingen tijdens de week n in het weekend DE TROEVEN GEMAKKELIJK MEE TE NEMEN Plooien rollen dragen bewaren binnen de 15 seconden ben je fietsklaar VEELZIJDIG Dankzij de trapondersteuning kom je waar wilt en geniet je ongehinderd van elke rit COMPACT Afmetingen opgevouwen L 80 cm H 72 cm B 43 cm Opengeklapt L 150 cm H 103 cm B 45 cm STUURCOMFORT Ergonomisch zadel slimme handgrepen stuurpen verstelbaar in de hoogte MET LEVENSLANGE B TWIN GARANTIE Op het frame uitgezonderd scharnierpunt de stuurpen en het stuur

ELEKTRISCHE FIETS TILT 500E C2

ELEKTRISCHE FIETS TILT 500E C2

Datum van verkoop: 2018Ontworpen voor wie de fiets wil combineren met andere vervoersmiddelen (lift, bus, auto, kampeerwagen ...) en een compact model wilOp zoek naar een elektrische fiets die je gemakkelijk meeneemt? Ga dan voor de TILT 500 E. Hij past perfect in je auto, zo kan je hem meenemen voor al je ritjes tijdens de week en in het weekend. PRODUCTVOORDELEN:TRANSPORTGEMAK: Opvouwen, rijden, dragen, bewaren: in 15 seconden van voetganger naar fietser.> VEELZIJDIGHEID: Verleg je grenzen met de elektrische trapondersteuning.> COMPACTHEID: Opgevouwen afmetingen (l x h x b): 80 x 72 x 43 cm.Opengeklapt (l x h x b): 150 x 103 x 45 cm> FIETSCOMFORT: Ergonomische grepen en zadel, stuurpen verstelbaar in de hoogte.> LEVENSLANGE GARANTIE VAN B'TWIN: Levenslange garantie op frame (niet op het scharnier), stuurpen en stuur

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 920E LF

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 920E LF

Een heel comfortabele e-bike met middenmotor, die in optimale omstandigheden tot 70 km haalt. DE TROEVEN:RIJCOMFORT: Ergonomische handgrepen en zadel, rechte zithouding, brede banden, geveerde voorvork, LCD-display.GEBRUIKSGEMAK: Uitgerust met middenmotor met koppel van 90 Nm, 7 versnellingen, bagagedrager die tot 27 kg aankan.LCD-display, herlaadbaar via usb.VEILIGHEID: Ingebouwde ledverlichting van 20 lux, mechanische schijfremmen vooraan, V-brakes achteraan.LEVENSLANGE GARANTIE: Op frame, voorvork, stuur en stuurpen.

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 940E MET HOOG FRAME

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 940E MET HOOG FRAME

Een fiets ontworpen voor moeiteloze verplaatsingen in de stad en langere ritten met veel hoogteverschil, dankzij de elektrische trapondersteuning. Met middenmotor en batterij waarmee je tot 90 km haalt.Hij is gebruiksvriendelijk (LCD-display, gemakkelijk herlaadbaar) en veilig (ledverlichting van 20 lux ingebouwd in het frame). DE TROEVEN:> RIJCOMFORT: LCD-display, ergonomische handgrepen en zadel, rechte zithouding, brede banden, geveerde voorvork.> GEBRUIKSGEMAK: Uitgerust met middenmotor met koppel van 50 Nm, 10 versnellingen, bagagedrager die tot 27 kg aankan.> VEILIGHEID: Ledverlichting, ingebouwd in het frame, hydraulische schijfremmen, banden met reflecterende flanken.> LEVENSLANGE GARANTIE: Op frame, voorvork, stuur en stuurpen. 

ELEKTRISCHE FIETS HOPTOWN 500E (2015)

ELEKTRISCHE FIETS HOPTOWN 500E (2015)

In verkoop sinds: 2015Ontworpen voor regelmatige ritten in de stad, met een fiets die je compact kunt bewaren.De lichtste (18,6 kg), vinnigste (de batterij ingewerkt in het frame kun je uitnemen) en meest eenvoudig op te bergen van al onze e-bikes. DE TROEVEN:STUURCOMFORT: Ergonomisch zadel, slimme handgrepen, stuurpen verstelbaar in de hoogte.GEBRUIKSGEMAK: Het frame en de stuurpen zijn binnen de 30 seconden opgeklapt.VEELZIJDIG: Brushless-motor van 250W. Batterij van 24V 6 Ah, ingebouwd in het frame. 3 ondersteuningsmodiCOMPACTHEID: Afmetingen ingeklapt > L 80 cm / H = 72 cm / B = 43 cmAfmetingen opengeklapt > L = 150 cm / H = 103 cm / B = 45 cmLEVENSLANGE GARANTIE: Op frame, voorvork, stuur en stuurpen. 

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 500E (2017)

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 500E (2017)

In verkoop sinds: 2017Ontworpen om comfortabel en moeiteloos door de stad te fietsen dankzij de elektrische trapondersteuning. Een comfortabele en budgetvriendelijke fiets, met autonomie tot 45 km. Hij is gebruiksvriendelijk (LCD-display, gemakkelijk herlaadbaar) en veilig (ledverlichting van 10 lux ingebouwd in het frame). DE TROEVEN:> RIJCOMFORT: Ergonomische handgrepen en zadel, rechte zithouding, brede banden, geveerde voorvork, LCD-display.GEBRUIKSGEMAK: Uitgerust met achtermotor met koppel van 26 Nm, 6 versnellingen, bagagedrager die tot 27 kg aankan.> VEILIGHEID: Ledverlichting ingebouwd in het frame, doeltreffende V-brakes.> LEVENSLANGE GARANTIE: Op frame, voorvork, stuur en stuurpen.

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 940E MET LAAG FRAME

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 940E MET LAAG FRAME

In verkoop sinds: 2017Een fiets ontworpen voor moeiteloze verplaatsingen in de stad en langere ritten met veel hoogteverschil, dankzij de elektrische trapondersteuning. Met middenmotor en batterij waarmee je tot 90 km haalt.Hij is gebruiksvriendelijk (LCD-display, gemakkelijk herlaadbaar) en veilig (ledverlichting van 20 lux ingebouwd in het frame). DE TROEVEN:RIJCOMFORT: LCD-display, ergonomische handgrepen en zadel, rechte zithouding, brede banden, geveerde voorvork.GEBRUIKSGEMAK: Uitgerust met middenmotor met koppel van 50 Nm, 10 versnellingen, bagagedrager die tot 27 kg aankan.VEILIGHEID: Ledverlichting, ingebouwd in het frame, hydraulische schijfremmen, banden met reflecterende flanken.LEVENSLANGE GARANTIE: Op frame, voorvork, stuur en stuurpen. 

Bebike 900e

ELEKTRISCHE FIETS BEBIKE 900e

ELEKTRISCHE FIETS BEBIKE 900e

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 900E MET LAAG FRAME (2018)

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 900E MET LAAG FRAME (2018)

In verkoop sinds: 2018Een fiets om je heel comfortabel en vlot te verplaatsen door de stad, dankzij de elektrische ondersteuning.Een heel comfortabele e-bike die in optimale omstandigheden tot 70 km haalt. Hij is gebruiksvriendelijk (LCD-display, gemakkelijk herlaadbaar) en veilig (ledverlichting van 20 lux ingebouwd in het frame). DE TROEVEN:RIJCOMFORT: Ergonomische handgrepen en zadel, rechte zithouding, brede banden, geveerde voorvork, LCD-scherm.GEBRUIKSGEMAK: Motor op het achterwiel, motorkoppel van 30 Nm, 7 versnellingen, bagagedrager die tot 27 kg kan dragen.VEILIGHEID: Ledverlichting, mechanische schijfremmen, banden met reflecterende flanken.LEVENSLANGE GARANTIE: Op frame, voorvork, stuur en stuurpen. 

Bebike 500e

ELEKTRISCHE FIETS BEBIKE 500e

ELEKTRISCHE FIETS BEBIKE 500e

ELEKTRISCHE FIETS ORIGINAL 900E

ELEKTRISCHE FIETS ORIGINAL 900E

In verkoop sinds: 2018Voor moeiteloze verplaatsingen en ritjes over verharde en onverharde wegen en paden. DE TROEVEN:AUTONOMIE VAN DE BATTERIJ: Ongeveer 50 km in stand 2. Batterij van 36V 11.6 Ah (418Wh).STUURCOMFORT: Voor- en achtervering. Ergonomische handgrepen en zadel. Terreinbanden.GEBRUIKSGEMAK: Eenvoudig schakelen, 1 shifter voor 7 versnellingen.VERSTELBAAR: Je kan het zadel en het stuur in hoogte regelen en kantelen, voor een comfortabele zithouding.GOED AFLEESBAAR: Grote display met een prima contrast, bediening van de trapondersteuning aan het stuur.VEILIGHEID: Met stoplichten

Bebike 700e

ELEKTRISCHE FIETS BEBIKE 700e

ELEKTRISCHE FIETS BEBIKE 700e

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 900E MET HOOG FRAME (2017)

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 900E MET HOOG FRAME (2017)

In verkoop sinds: 2017Ontworpen voor comfortabele en moeiteloze ritten door de stad en lange fietstochten, dankzij de elektrische trapondersteuning.Een heel comfortabele e-bike die in optimale omstandigheden tot 70 km haalt. Hij is gebruiksvriendelijk (LCD-display, gemakkelijk herlaadbaar) en veilig (ledverlichting van 20 lux ingebouwd in het frame). DE TROEVEN:STUURCOMFORT: Ergonomische handgrepen en zadel, rechte zithouding, brede banden, geveerde voorvork, LCD-display.GEBRUIKSGEMAK: Uitgerust met achtermotor van 36V, koppel van 30 Nm, 7 versnellingen, bagagedrager die tot 27 kg aankan.VEILIGHEID: Ledverlichting, ingebouwd in het frame, mechanische schijfremmen, reflecterende flanken.LEVENSLANGE GARANTIE: Op frame, voorvork, stuur en stuurpen. 

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 900E MET LAAG FRAME (2017)

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 900E MET LAAG FRAME (2017)

In verkoop sinds 2017Ontworpen voor comfortabele en moeiteloze ritten door de stad en lange fietstochten dankzij de elektrische trapondersteuning Een heel comfortabele e bike die in optimale omstandigheden tot 70 km haalt Hij is gebruiksvriendelijk LCD display gemakkelijk herlaadbaar en veilig ledverlichting van 20 lux ingebouwd in het frame DE TROEVEN STUURCOMFORT Ergonomische handgrepen en zadel rechte zithouding brede banden geveerde voorvork LCD display GEBRUIKSGEMAK Uitgerust met achtermotor van 36V koppel van 30 Nm 7 versnellingen bagagedrager die tot 27 kg aankan VEILIGHEID Ledverlichting ingebouwd in het frame mechanische schijfremmen reflecterende flanken LEVENSLANGE GARANTIE Op frame voorvork stuur en stuurpen