FIETSTRAINER IN'RIDE 320 CONNECT

Ref: 8345626

FIETSTRAINER IN'RIDE 320 CONNECT

2017

Ontworpen om binnen te fietsen in combinatie met interactieve video's van gegeotagde parcours.

Verbinding met je tablet of smartphone voor een interactieve ervaring: video's van duizenden parcours die voortbewegen afhankelijk van je trapsnelheid.

Eerste gebruik

Hoe plaats ik mijn fiets op de fietstrainer in'ride 320 connect?

Product- en instructievideo:

Hoe monteer ik de snelheids- en cadanssensoren op mijn fiets?

Hieronder vind je de instructievideo voor de montage van de snelheids- en cadanssensoren.

Je kun de instructies ook schematisch stap per stap bekijken om de sensoren correct te monteren. Dit staat in de handleiding bij je product en is ook beschikbaar om te downloaden op de deze pagina.

Hoe verbind ik de snelheids- en cadanssensoren met mijn tablet of smartphone?

Opgelet, de sensoren verbinden automatisch met een tablet of smartphone via de B'TWIN TRAINING-app. Het is niet mogelijk om via de Bluetooth-instellingen je smartphone of tablet te verbinden met de sensoren! 1- Download de B'TWIN TRAINING-app op je smartphone of tablet. Deze app is beschikbaar in de Apple Storen (iOS) of de Google Play Store (Android). 2-Monteer de snelheids- en cadanssensoren op je fiets. Je kun de instructies ook schematisch stap per stap bekijken om de sensoren correct te monteren: 3- Ga naar de B'TWIN TRAINING-app 4- Verbind met je 'Geonaute'-account of maak een account aan als je er nog geen hebt. Via dit account kun je al je sessies bewaren, bekijken en analyseren via het Decathlon Coach-platform. 5- De activatiecode invoeren De activatiecode vind je op de kaart die bevestigd is op de handleiding van de fietstrainer in de doos van het product.          6- Kies een trainingsvideo 7- Verbinden met de sensoren Voor iOS (Apple) De verbinding wordt automatisch gelegd zodra je de eerste video opstart. Voor Android Je moet een profiel aanmaken voor de eerste training. Begin met trappen zodat de sensor wordt gedetecteerd.

Hoe gebruik ik de b'twin training-app?

Handleiding voor iOS (Apple): Handleiding voor Android:

Waarom moet ik een geonaute-account aanmaken?

Via het Geonaute-account krijg je toegang tot het "Decathlon Coach"-platform. Alle trainingen die je doet op je fietstrainer In'ride 320 Connect worden automatisch doorgestuurd naar dit platform. Je kunt er niet alleen een historiek bijhouden, maar de sessies ook analyseren en delen. Decathlon Coach is beschikbaar in een webversie en een mobiele app.

Waarvoor dienen de knop en het ledlampje op de snelheids- en cadanssensoren?

De sensoren beschikken over een led zodat je kunt nagaan of ze correct gemonteerd zijn. Als de magneten correct zijn geplaatst ten opzichte van de sensoren, zal het ledlampje knipperen als de sensor signaal opvangt. De snelheidssensor heeft een gele led (magneet gemonteerd op een spaak van het achterwiel) en de cadanssensor een rode leed (magneet op de crank). Na tien keer stopt het lampje met knipperen. Druk op het knopje van de sensor om deze opnieuw te laten knipperen.

Kan ik b'twin training blijven gebruiken na afloop van het abonnement van 3 maanden inbegrepen in het pakket?

De fietstrainer In'ride 320 Connect wordt geleverd met een toegangscode voor de B'TWIN TRAINING-app voor drie maanden. Tijdens deze drie maanden heb je onbeperkte toegang tot de gegeotagde video's van Kinomap. Na deze periode kun je je abonnement rechtstreeks in de B'TWIN TRAINING-app verlengen. Handleiding (Android) om je abonnement te verlengen: Handleiding (iOS) om je abonnement te verlengen: Als je je abonnement niet verlengd, kan je de B'TWIN TRAINING-app nog steeds gebruiken, maar met beperkte toegang tot de gratis demonstratievideo's.

Hoe controleer ik of mijn smartphone of tablet compatibel is met bluetooth smart?

Voor een Apple-apparaat: compatibiliteit gegarandeerd vanaf de iPhone 4S en de iPad 3. Voor aan Android-apparaat: minimale systeemvereisten: Android 4.3. Je kunt de compatibiliteit van je Android-smartphone of -tablet controleren door de app "Decathlon Utility" te downloaden en installeren op het apparaat via de Google Play Store. Met dit handige hulpmiddel weet je in enkele ogenblikken of je apparaat compatibel is met Bluetooth Smart. Je kunt de app ook downloaden door de QR-code hieronder te scannen:

Hoe kan ik b'twin training weergeven op mijn televisie?

Voor een nog intensere ervaring kunt je de video's en/of het dashboard ook weergeven op je televisie als deze verbonden is met je tablet. Je kunt deze verbinding tot stand brengen via Apple TV (voor iPads), Chromecast (voor Android-tablets) of via een HDMI-kabel. Deze accessoires worden niet meegeleverd met het product.

Ik kan de snelheids- en cadanssensoren niet met bluetooth verbinden

1- Druk op de knop van de sensor. Het ledlampje rechts van de knop moet nu branden. Vervang de batterij als dit niet het geval is. 2- Breng de magneten van de sensor dichter bij elkaar. Breng de magneet op het achterwiel dichter bij de sensor en laat ze langs elkaar gaan: een gele led moet beginnen branden en knipperen de wanneer de magneet een eerste paar keer langs de sensor komt. Als de led niet begint te branden, breng de magneet dan dichter bij de sensor. Doe hetzelfde voor de magneet op de crank. Een rode led moet beginnen branden en knipperen de wanneer de magneet een eerste paar keer langs de sensor komt. Als de led niet begint te branden, breng de magneet dan dichter bij de sensor. 3- Controleer de Bluetooth-compatibiliteit van je apparaat (smartphone of tablet) Voor een Apple-apparaat: compatibiliteit gegarandeerd vanaf de iPhone 4S en de iPad 3. Voor aan Android-apparaat: minimale systeemvereisten: Android 4.3. Je kunt de compatibiliteit van je Android-smartphone of -tablet controleren door de app "Decathlon Utility" te downloaden en installeren op het apparaat via de Google Play Store. Met dit handige hulpmiddel weet je in enkele ogenblikken of je apparaat compatibel is met Bluetooth Smart. Je kunt de app ook downloaden door de QR-code hieronder te scannen: 4- Controleer of de sensor met één enkel apparaat verbonden is. De sensor kan maar met één apparaat verbonden zijn. Als je de sensor al verbonden hebt met een ander apparaat (smartphone of tablet), ga dan naar de Bluetooth-instellingen van je apparaat en ontkoppel dit van de snelheids- en cadanssensoren. 5- Ga naar de B'TWIN Training-app. Start de B'TWIN Training-app op op je apparaat (smartphone of tablet) dat compatibel is met Bluetooth Smart, terwijl je steeds blijft trappen zodat de sensor ingeschakeld blijft tijdens deze operatie. Stel je apparaat in afhankelijk van het model: iOS (Apple) of Android. Als het nog niet lukt om je snelheids- en cadanssensoren te verbinden, neem dan contact op met ons.

De video loopt niet verder met mijn trapsnelheid

1- Controleer of de sensor goed verbonden is => druk op de knop van de sensor. Het ledlampje rechts van de knop moet nu branden. Vervang de batterij als dit niet het geval is. => Breng de magneten van de sensor dichter bij elkaar. Breng de magneet op het achterwiel dichter bij de sensor en laat ze langs elkaar gaan: een gele led moet beginnen branden en knipperen de wanneer de magneet een eerste paar keer langs de sensor komt. Als de led niet begint te branden, breng de magneet dan dichter bij de sensor. Doe hetzelfde voor de magneet op de crank. Een rode led moet beginnen branden en knipperen de wanneer de magneet een eerste paar keer langs de sensor komt. Als de led niet begint te branden, breng de magneet dan dichter bij de sensor. => Controleer de Bluetooth-compatibiliteit van je apparaat (smartphone of tablet) Voor een Apple-apparaat: compatibiliteit gegarandeerd vanaf de iPhone 4S en de iPad 3. Voor aan Android-apparaat: minimale systeemvereisten: Android 4.3. Je kunt de compatibiliteit van je Android-smartphone of -tablet controleren door de app "Decathlon Utility" te downloaden en installeren op het apparaat via de Google Play Store. Met dit handige hulpmiddel weet je in enkele ogenblikken of je apparaat compatibel is met Bluetooth Smart. Je kunt de app ook downloaden door de QR-code hieronder te scannen:=> Controleer of de sensor met één enkel apparaat verbonden is. De sensor kan maar met één apparaat verbonden zijn. Als je de sensor al verbonden hebt met een ander apparaat (smartphone of tablet), ga dan naar de Bluetooth-instellingen van je apparaat en ontkoppel dit van de snelheids- en cadanssensoren.=> Ga naar de B'TWIN Training-app. Start de B'TWIN Training-app op op je apparaat (smartphone of tablet) dat compatibel is met Bluetooth Smart, terwijl je steeds blijft trappen zodat de sensor ingeschakeld blijft tijdens deze operatie. Stel je apparaat in afhankelijk van het model: iOS (Apple) of Android. 2- Controleer de ingegeven wielomtrek => => 3- Start een video op de applicatie Zodra de sensor is gedetecteerd, een video opstarten 4- Klik op "Beginnen" Begin te trappen. Wacht even tot de verbinding met de sensor is gelegd. 5- Controle en test In het scherm "Gegevens" mag de berekende snelheid niet 0 km/u zijn terwijl je trapt. Er zijn twee manieren om de video's te laten afspelen in B'TWIN TRAINING: DISCOVERY (standaardmodus): de video gaat verder aan normale snelheid zodra je begint te trappen. Als je stopt met trappen, stopt de video ook meteen. CHALLENGE: de video gaat sneller of trager vooruit naargelang je snelheid. De video gaat vooruit (maar steeds trager) wanneer je stopt met trappen, net zoals in het echt het geval zou zijn. Als het probleem nog niet opgelost is, neem dan contact op met ons.

Ik kan mijn activatiecode niet gebruiken

1- Start de B'TWIN TRAINING-app op. Als je deze nog niet hebt geïnstalleerd, ga naar de App Store (voor een Apple-apparaat) of de Google Play Store (voor een Android-apparaat). 2- Voer de activatiecode in. Deze code vind je op de kaart die bevestigd is op de handleiding van de fietstrainer. De handleiding wordt geleverd met de fietstrainer, in de door van het product. Handleiding voor Android: Handleiding voor iOS (Apple): Als het nog niet lukt om het probleem op te lossen, neem dan contact op met ons.

Hoe controleer ik of de sensoren correct zijn geïnstalleerd?

De sensoren zijn voorzien van een ledlampje die helpen om de montage controleren. Als de twee magneten correct zijn geplaatst ten opzichte van de sensoren, zal het ledlampje knipperen als de magneet langs de sensor gaat en deze signaal opvangt. De snelheidssensor heeft een gele led (magneet gemonteerd op een spaak van het achterwiel) en de cadanssensor een rode leed (magneet op de crank). Na tien keer stopt het lampje met knipperen. Druk op het knopje van de sensor om deze opnieuw te laten knipperen.

• handleiding picto

Handleidingen

Op zoek naar de handleiding van het product? Klik op downloaden.

FIETSTRAINER IN'RIDE 320 CONNECT