FIETSTRAINER IN'RIDE 320 CONNECT

Ref: 8345626

FIETSTRAINER IN'RIDE 320 CONNECT

Ontworpen om binnen te fietsen in combinatie met interactieve video's van gegeotagde parcours.

Verbinding met je tablet of smartphone voor een interactieve ervaring: video's van duizenden parcours die voortbewegen afhankelijk van je trapsnelheid.

Eerste gebruik

HOE PLAATS IK MIJN FIETS OP DE FIETSTRAINER IN'RIDE 320 CONNECT?
HOE MONTEER IK DE SNELHEIDS- EN CADANSSENSOREN OP MIJN FIETS?
HOE VERBIND IK DE SNELHEIDS- EN CADANSSENSOREN MET MIJN TABLET OF SMARTPHONE?
HOE GEBRUIK IK DE B'TWIN TRAINING-APP?
WAAROM MOET IK EEN GEONAUTE-ACCOUNT AANMAKEN?
WAARVOOR DIENEN DE KNOP EN HET LEDLAMPJE OP DE SNELHEIDS- EN CADANSSENSOREN?
KAN IK B'TWIN TRAINING BLIJVEN GEBRUIKEN NA AFLOOP VAN HET ABONNEMENT VAN 3 MAANDEN INBEGREPEN IN HET PAKKET?
HOE CONTROLEER IK OF MIJN SMARTPHONE OF TABLET COMPATIBEL IS MET BLUETOOTH SMART?
HOE KAN IK B'TWIN TRAINING WEERGEVEN OP MIJN TELEVISIE?
IK KAN DE SNELHEIDS- EN CADANSSENSOREN NIET MET BLUETOOTH VERBINDEN
DE VIDEO LOOPT NIET VERDER MET MIJN TRAPSNELHEID
IK KAN MIJN ACTIVATIECODE NIET GEBRUIKEN
HOE CONTROLEER IK OF DE SENSOREN CORRECT ZIJN GEÏNSTALLEERD?
handleiding picto

HANDLEIDINGEN

Op zoek naar de handleiding van het product? Klik op downloaden.