TOEBEHOREN | DECATHLON DIENST NA VERKOOP

TOEBEHOREN

FIETSEN

VAN RYSEL GPS 100

VAN RYSEL GPS 100: handleiding, reparatie

De VAN RYSEL GPS 100-fietscomputer maakt verbinding met je telefoon via de DECATHLON CONNECT-app.

BC 900 GPS

8402098

WATERDICHTE FIETSTAS 500 VOOR BAGAGEDRAGER 20L BORDEAUX B'TWIN

Deze tas is gemaakt om je dagelijkse spullen droog te vervoeren op de bagagedrager van je fiets. - Waterdicht model - De perfecte fietstas voor alledaags gebruik, ongeacht het weer.

8568950

BRYTON AERO 60H

De Aero 60 is de eerste aerodynamische fietscomputer met gps van Bryton dankzij de uitsparingen en de volledig nieuwe Aero-houder. Inclusief hartslagband.De Aero 60 komt met de OpenStreetMap-toepassing en is compatibel met alle satellietsystemen waardoor je overal je uitgestippelde routes kunt volgen.

8541320

BRYTON RIDER 10

Gps-fietscomputer met automatische synchronisatie via bluetooth. Compatibel met Strava.Geen configuratie nodig van de bandenmaat, het uur of meeteenheid; geen installatie of koppeling met de snelheidssensor vereist. Simpelweg het toestel op het stuur bevestigen en inschakelen.

8568949

BRYTON GPS 450E

De Rider 450E kun je gebruiken om je GPS-track op te slaan en via bluetooth met je gsm te synchroniseren.Fietscomputer met bluetooth die je op al je bluetooth-apparaten kunt aansluiten: cadanssensor, vermogenssensor, hartslagsensor

8402096

WATERDICHTE FIETSTAS 500 VOOR BAGAGEDRAGER 20L MARINEBLAUW B'TWIN

Deze tas is gemaakt om je dagelijkse spullen droog te vervoeren op de bagagedrager van je fiets. - Waterdicht model - De perfecte fietstas voor alledaags gebruik, ongeacht het weer.

BC100

BC100

Een computertje voor occasionele fietsers op zoek naar een eenvoudig en betrouwbaar model.Een discreet en eenvoudig tellertje met de 5 essentiële functies. Een computer met draad, om alle gegevens heel betrouwbaar door te geven.

8385330

WATERDICHTE FIETSTAS 500 VOOR BAGAGEDRAGER 20L ROOD B'TWIN

Deze tas is gemaakt om je dagelijkse spullen droog te vervoeren op de bagagedrager van je fiets. - Waterdicht model- De perfecte fietstas voor alledaags gebruik, ongeacht het weer.

8385329

WATERDICHTE FIETSTAS 500 VOOR BAGAGEDRAGER 20L GEEL B'TWIN

Deze tas is gemaakt om je dagelijkse spullen droog te vervoeren op de bagagedrager van je fiets. - Waterdicht model- De perfecte fietstas voor alledaags gebruik, ongeacht het weer.

8355657

WATERDICHTE FIETSTAS 500 VOOR BAGAGEDRAGER 500 20L ZWART B'TWIN

Deze tas is gemaakt om je dagelijkse spullen droog te vervoeren op de bagagedrager van je fiets. - Waterdicht model- De perfecte fietstas voor alledaags gebruik, ongeacht het weer.

8403056

DUBBELE WATERDICHTE FIETSTAS 540 2X20 L VOOR B'TWIN BAGAGEDRAGER

Deze ruime fietstassen zijn gemaakt om je dagelijkse spullen te vervoeren en droog te houden op de bagagedrager van je fiets. Een dubbele, waterdichte fietstas voor elke dag, die je in een wip op je bagagedrager plaatst en er weer afneemt.

BC120

BC120

Voor occasionele fietsers op zoek naar een discrete en eenvoudige computer.Een heel discrete en gemakkelijke teller, met de 5 onmisbare functies (huidige en gemiddelde snelheid, gedeeltelijke en totale afstand, tijd). Met draadloze gegevensoverdracht.

8385323

WATERDICHTE FIETSTAS 500 VOOR BAGAGEDRAGER 20L BLAUW B'TWIN

Deze tas is gemaakt om je dagelijkse spullen droog te vervoeren op de bagagedrager van je fiets. - Waterdicht model- De perfecte fietstas voor alledaags gebruik, ongeacht het weer.

8385334

TROLLEY 900 B'TWIN

Deze trolley is gemaakt om je boodschappen en dagelijkse spullen gemakkelijk te voet of op de fiets te vervoeren. Een slimme oplossing die je gemakkelijk op de bagagedrager van je fiets zet, of achter je aantrekt wanneer je te voet gaat. Ideaal om boodschappen te doen.

8365213

WATERDICHTE FIETSTAS 900 25L B'TWIN

Deze ruime fietstas is de perfecte keuze om je dagelijkse spullen droog te vervoeren op de bagagedrager van je fiets.- Een waterdicht model- Een stevige fietstas van 25 liter, handig om elke dag te gebruiken, in alle weerstomstandigheden.

BAGAGEDRAGER 900

BAGAGEDRAGER 900

Ontworpen om je spullen achter op je fiets te vervoeren: in tassen, manden, andere draagmiddelen... Een superlichte en universele bagagedrager, die tot 18 kg kan dragen. De perfecte kompaan voor al je dagelijkse ritten, maar evengoed voor lange fietstrekkings.

BC 500

BC 500

BC 500

FIETSTRAINER IN'RIDE 320 CONNECT

FIETSTRAINER IN'RIDE 320 CONNECT

Ontworpen om binnen te fietsen in combinatie met interactieve video's van gegeotagde parcours.Verbinding met je tablet of smartphone voor een interactieve ervaring: video's van duizenden parcours die voortbewegen afhankelijk van je trapsnelheid.

B'TWIN Snelheids- en trapfrequentiesensor BT & ANT+

SENSORENSET VOOR FIETSTRAINER B'TWIN

Ontworpen voor wie zijn B'TWIN-fietstrainer wil koppelen met zijn tablet of smartphone en de app B'TWIN Training Premium wil gebruiken.Set met 2 sensoren (snelheid/trapfrequentie) met Bluetooth Smart en ANT , om je B'TWIN-fietstrainer te verbinden met je tablet of smartphone.Inclusief code voor 1 jaar gratis B'TWIN Training Premium.

B'TWIN Snelheids- en trapfrequentiesensor BT & ANT+

SNELHEIDS-/TRAPFREQUENTIESENSOR BLE/ANT+

Ontworpen om de snelheid en trapfrequentie te meten door de sensoren te koppelen aan een fietscomputer/fiets-gps of een smartphone/tablet.Set met snelheids- en trapfrequentiesensor. Eenvoudig te monteren op de wielnaaf en de crank. Verbinding met ANT en bluetooth smart.

FIETSCOMPUTER 320

FIETSCOMPUTER 320

Ontworpen voor het meten en analyseren van je activiteit op de fiets.Draadloze fietscomputer 4 functies gemakkelijk te installeren!

FIETSCOMPUTER 500

FIETSCOMPUTER 500

Ontworpen voor het meten en analyseren van je activiteit op de fiets.Draadloze fietscomputer 8 functies gemakkelijk te installeren!

FIETSENDRAGER VOOR ACHTERKLAP AUTO 300 3 FIETSEN B'TWIN

FIETSENDRAGER VOOR ACHTERKLAP AUTO 300 3 FIETSEN B'TWIN

FIETSENDRAGER VOOR ACHTERKLAP AUTO 300 3 FIETSEN B'TWIN

FIETSENDRAGER VOOR ACHTERKLAP AUTO 320 3 FIETSEN B'TWIN

FIETSENDRAGER VOOR ACHTERKLAP AUTO 320 3 FIETSEN B'TWIN

FIETSENDRAGER VOOR ACHTERKLAP AUTO 320 3 FIETSEN B'TWIN

TRANSPORTHOES 1 FIETS

TRANSPORTHOES 1 FIETS

Datum van verkoop: 2006 Ontworpen voor wie zijn fiets wil vervoeren en beschermen op de trein, in een autocar of in de auto.  Een stevig en compact transportmiddel voor je fiets. Overtrekhoes inbegrepen.VOORDELEN:COMPATIBILITEIT: Voor racewielen met band of MTB-wielen zonder band.VEELZIJDIG: Erg stevig en makkelijk te gebruiken.GEBRUIKSGEMAK: Brede ritsopening, opbergvak voor wielassen.

TRANSPORTHOES VOOR 1 FIETS

TRANSPORTHOES VOOR 1 FIETS

In verkoop sinds: 2006 Ontwikkeld voor het transporteren en beschermen van fietsen bij het gebruik van vervoermiddelen zoals trein, bus of auto.  Een stevig en compact hulpmiddel. Opbergtasje meegeleverd. DE TROEVEN:COMPATIBILITEIT: racefietswielen met band, MTB-wielen zonder band. MODULARITEIT: heel stevig en makkelijk in gebruik. GEBRUIKSGEMAK: brede ritsopening, opbergzak voor de wielassen.

TRANSPORTHOES VOOR 1 FIETS B'TWIN

TRANSPORTHOES VOOR 1 FIETS B'TWIN

TRANSPORTHOES VOOR 1 FIETS B'TWIN