SET MET SNELHEIDS- EN TRAPFREQUENTIESENSOR ANT+/BLUETOOTH SMART B'TWIN

Ref: 8487134

SENSORENSET VOOR FIETSTRAINER B'TWIN

Ontworpen voor wie zijn B'TWIN-fietstrainer wil koppelen met zijn tablet of smartphone en de app B'TWIN Training Premium wil gebruiken.

Set met 2 sensoren (snelheid/trapfrequentie) met Bluetooth Smart en ANT+, om je B'TWIN-fietstrainer te verbinden met je tablet of smartphone.

Inclusief code voor 1 jaar gratis B'TWIN Training Premium.

Eerste gebruik

Hoe kan ik controleren of mijn smartphone of tablet compatibel is met de bluetooth smart-technologie?
Ik kan mijn activatiecode niet gebruiken
Hoe kan ik b'twin training op mijn televisie weergeven?
Hoe koppel je je snelheids-/trapfrequentiesensor met je tablet of je smartphone?
Hoe monteer je de snelheids-/trapfrequentiesensor op je fiets?
Ik kan geen bluetooth-verbinding maken met de snelheids-/trapfrequentiesensor
Hoe kan ik controleren of mijn sensor correct geplaatst is?
Kan ik b'twin training verder blijven gebruiken als het gratis abonnement van drie maanden verlopen is?
Waarom moet ik een geonaute-account aanmaken?
Waar dienen de knop en de led van de snelheids-/trapfrequentiesensor voor?